Θες στητούς και υπέροχους γλουτούς; Αυτό είναι το μυστικό της Ειρήνης Παπαδοπούλου για να τους αποκτήσεις... (Photos)

Θες στητούς και υπέροχους γλουτούς; Αυτό είναι το μυστικό της Ειρήνης Παπαδοπούλου για να τους αποκτήσεις... (Photos)

Το πιο καλλίγραμμο κορμί –που θα δεις σε παραλία– της ελληνικής showbiz έχει ήδη ξεκινήσει να υποδέχεται το καλοκαίρι σε διάφορα μέρη της Ελλάδας κάνοντας προγραμματισμένες εμφανίσεις!


Πριν από αυτό όμως μέσα από το Youweekly.gr σου δίνει τις δικές της συμβουλές πώς θα κάνεις τις βουτιές σου και θα καταφέρεις να αποκτήσεις –εννοείται όχι αγγίζοντας την τελειότητα όπως εκείνη– αν μη τι άλλο ένα καλοδιατηρημένο κορμί.

«Είμαι πάρα πολύ ευλογημένη... Έχω φίλες που μπορεί να κάνουν και τις διπλάσιες φορές γυμναστική από εμένα και να προσέχουν περισσότερο τη διατροφή τους, αλλά δεν φαίνεται αυτό στο σώμα τους», έχει πει η Ειρήνη Παπαδοπούλου σε συνέντευξή της στο περιοδικό «The Body» μιλώντας για τη σωματική της διάπλαση. διαβάστε παρακάτω...



«Πιστεύω πως νους υγιής εν σώματι υγιεί και παν μέτρον άριστον, γι’ αυτό και η διατροφή μου είναι πάντα ισορροπημένη. Περιλαμβάνει ψητά, όσπρια, λαδερά και λαχανικά, ξηρούς καρπούς και φρούτα», συμπληρώνει. Και για όσους δεν καταλάβατε, για το κορίτσι που κέρδισε την καρδιά μας στο «Survivor» τα συχνά και πυκνά γεύματα είναι το μυστικό της, αν και ενίοτε κάνει και τις διατροφικές ατασθαλίες της και μάλιστα το επιβεβαιώνει και η ίδια: «Δεν μπορώ να αντισταθώ στα μακαρόνια με κιμά και τα γεμιστά, τα γλυκά τα κρύβω γιατί υπάρχει ένας ποντικός στο σπίτι και όλο με προλαβαίνει... Ενώ δεν είμαι τόσο του γλυκού, όμως έχω πάντα κάποιο γλυκό στο δωμάτιό μου. Υπάρχουν φορές που ξυπνάω τη νύχτα και αν φάω λίγη σοκολάτα ξανακοιμάμαι γλυκά, αλλιώς μπορεί να ταλαιπωρηθώ γιατί δεν με ξαναπαίρνει ο ύπνος».

Απίστευτο και όμως αληθινό!



Όσο και αν ακούγεται παράλογο, η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει αναφερθεί σε συνέντευξή της στις άλλοτε συνήθειές της: «Είχα άρνηση να γυμναστώ. Μου ήταν ξένο και πάρα πολύ βαρετό να μπω σε ένα γυμναστήριο και να κάνω διάδρομο ή βαράκια. Γι’ αυτό και για δύο χρόνια απείχα εντελώς από τη γυμναστική. Μετά ξεκίνησα μία φορά την εβδομάδα να κάνω personal training και πότε πότε ξέκλεβα λίγο χρόνο, πήγαινα και έβλεπα τις συμπαίκτριές μου και παίζαμε ένα φιλικό...»

Κάνει 2-3 φορές την εβδομάδα γυμναστική και μάλιστα αγαπά τα ομαδικά αθλήματα, όπως το χάντμπολ που έκανε από μικρή, δοκιμάζει διάφορα είδη γυμναστικής γιατί βαριέται εύκολα. Κάνει pilates, yoga, pole dancing, ποδήλατο, χορό, πηγαίνει στα ομαδικά προγράμματα του γυμναστηρίου... Λατρεύει το κολύμπι, ένα χόμπι που απέκτησε πρόσφατα αφού το νερό τη χαλαρώνει και παίρνει όλη την αρνητική ενέργεια από πάνω της. Extreme sports δεν έχει κάνει, έχει δοκιμάσει μόνο flyboard.

Τα "ναι" και τα "όχι" της Ειρήνης.

Ναι:

  • Φάε το πρωί σαν βασιλιάς

  • Κάνε 5 γεύματα την ημέρα

  • Μην ξεχνάς το νερό


Όχι:

  • Να αγαπάς τον εαυτό σου.

  • Να ασκείσαι.

  • Να τρως τροφές που κάνουν καλό στον οργανισμό σου.

  • Να τρως με μέτρο

  • Να ξεκουράζεσαι


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Είμαι 25 & τα τελευταία 2 χρόνια δεν έχω σταθερό κύκλο. Πώς μπορώ να το ρυθμίσω;» Ο γυναικολόγος του Youweekly.gr απαντά

«Έτσι θα χάσεις 2 κιλά σε 1 εβδομάδα!» – Η δίαιτα της Δούκισσας Νομικού με σούπερ αποτελέσματα!

Το βραδινό ρόφημα καρύδας που φτιάχνεται πανεύκολα και σε ξεφουσκώνει!