Ντορέττα Παπαδημητρίου - Βίκυ Κάβουρα: Τα fitness μυστικά τους για να..."στεγνώσεις" πριν την παραλία!

Τα μάθαμε και σας τα αποκαλύπτουμε!

Ντορέττα Παπαδημητρίου - Βίκυ Κάβουρα: Τα fitness μυστικά τους για να...

Δες τα πιο καυτά diet και fitness tips των σταρ και μάθε πώς διατηρούν τις τέλειες αναλογίες τους! Είναι πιο απλό απ’ όσο νομίζεις...

Σήμερα το youweekly.gr θα σας αποκαλύψει τα μικρά μυστικά της Ντορέττας Παπαδημητρίου και της Βίκυς Κάβουρα που τους βοηθάνε να "στεγνώσουν" πριν την παραλία! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βίκυ Καγιά - Φαίη Σκορδά: Τα διατροφικά μυστικά τους για καλλίγραμμα πόδια! Τα μάθαμε και σας τα αποκαλύπτουμε!

Ντορέττα Παπαδημητρίου

«Το πρωί θα φάω ένα τοστ ή μούσλι, το μεσημέρι το φαγητό που θα ετοιμάσω για τους δύο μου γιους, προσέχοντας να μην ξεφύγω στις ποσότητες, και το βράδυ θα τσιμπήσω ένα τοστ ή μια σαλάτα. Ενδιάμεσα σίγουρα θα δαγκώσω κάτι σε φρούτο ή κριτσίνι. Αποφεύγω τηγανητά και γλυκά το βράδυ, αλλά μέσα στην ημέρα αν θέλω να υποκύψω σε κάποιον πειρασμό θα το κάνω προσέχοντας πολύ την ποσότητα», έχει πει η παρουσιάστρια του «Survivor Πανόραμα».

Tip: Δεν αφήνει ποτέ το στομάχι της άδειο πάνω από 3 ώρες. Προτιμά μαύρη ζάχαρη στον καφέ της, τρώει μαύρο ψωμί και δεν βάζει πολλές σάλτσες στα φαγητά. Πίνει πολύ νερό, ελάχιστο αλκοόλ, και αποφεύγει τα αναψυκτικά.

Δείτε ακόμη: Ευαγγελία Αραβανή - Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μας αποκαλύπτουν τα μυστικά της διατροφής τους λίγο πριν την παραλία!

Βίκυ Κάβουρα

Όπως έχει εκμυστηρευτεί, έχει κάνει πολλές υπερβολές στον βωμό του fitness. Υπήρξε περίοδος που πήγαινε και δύο φορές την ημέρα στο γυμναστήριο ακολουθώντας παράλληλα σούπερ αυστηρή δίαιτα, τρώγοντας κοτόπουλο και σαλάτα 6 ημέρες την εβδομάδα για 2 χρόνια. «Τώρα τρώω τα πάντα (εκτός από κοτόπουλο με σαλάτα) και όταν βλέπω πως παίρνω δύο με τρία κιλάκια, ποιοτικά δεν αλλάζω κάτι στη διατροφή μου, απλώς μειώνω την ποσότητα, κυρίως το βράδυ», έχει πει.

Tip: Για τη Βίκυ η άσκηση είναι τρόπος ζωής, ενώ παρακολουθεί ομαδικά προγράμματα Tae Bo, μια δυναμική μορφή αερόβιας γυμναστικής που συνδυάζει κινήσεις από πολεμικές τέχνες με χορό και μουσική.