Τί αποφεύγουν στη διατροφή τους οι προπονητές των διασήμων;

Κάτι ξέρουν παραπάνω…

Τί αποφεύγουν στη διατροφή τους οι προπονητές των διασήμων;

Οι σιλουέτες τους αποτελούν πρότυπα και κατά κάποιο τρόπο είναι η «διαφήμισή» τους. Αυτούς βλέπουν οι διάσημοι και θέλουν να αποκτήσουν ένα ανάλογο κορμί ή πολλοί παρατηρούν τα κορμιά άλλων διάσημων και θέλουν τον ίδιο personal trainer με αυτούς. Εκτός από ατελείωτες ώρες γυμναστικής όμως, οι προπονητές προσέχουν ιδιαίτερα την διατροφή τους. Δεν κάνουν στερητικές δίαιτες και γενικότερα δεν στερούν τον εαυτό τους από κανένα είδος τροφίμου. Απλά προσέχουν τι τρώνε, περιορίζουν κάποιες ποσότητες από φαγητά και επιμένουν σε κάποια άλλα.

Παρακάτω λοιπόν θα δείτε τί είναι αυτά που αποφεύγουν οι personal trainers των celebrities να τρώνε. Δεν είναι άσχημη ιδέα να τα ακολουθήσετε και εσείς, ιδιαίτερα αν ακολουθείτε μία υγιεινή διατροφή.

Δείτε ακόμη: Η Επιστήμη μίλησε! Αυτές είναι οι θερμίδες που καίτε όταν κοιμάστε!

-Αποφεύγουν τα τηγανιτά. Προτιμούν να τρώνε τα φαγητά τους βραστά ή ψητά. Όπως λένε οι ίδιοι είναι αρκετά λιπαρά και δημιουργούν αρκετά προβλήματα στον οργανισμό, όπως είναι η αύξηση της χοληστερίνης.

-Προτιμούν καστανή ή μαύρη και όχι λευκή ζάχαρη. Η επεξεργασμένη λευκή ζάχαρη είναι ένα από τα χειρότερα είδη που μπορείτε να τροφοδοτήσετε τον οργανισμό σας. Κάποιοι συμβουλεύουν να την αφαιρέσετε εντελώς από τη διατροφή σας.

-Το αλκοόλ δεν είναι ο καλύτερός τους φίλος. Οι νυχτερινές κρεπάλες είναι σχεδόν απαγορευμένες για εκείνους. Το αλκοόλ προκαλεί αφυδάτωση και χαρίζει περιττές θερμίδες. Περιορίζονται σε ένα ποτήρι λευκό κρασί.

Δείτε ακόμη: Take a Drink: Αυτά είναι αλκοολούχα ποτά που μπορείς να πιεις χωρίς τύψεις!

-Φαγητό απέξω τρώνε σπάνια. Προτιμούν να μαγειρεύουν οι ίδιοι και να έχουν μαζί τους το σπιτικό φαγητό. Δεν εμπιστεύονται τις κουζίνες και γενικότερα θεωρούν ότι δεν είναι υγιεινό να τρώνε καθημερινά delivery food.