Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα μυστικά για την άψογη σιλουέτα της! Πως έχασε τα περιττά κιλά!

Take a Look!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα μυστικά για την άψογη σιλουέτα της! Πως έχασε τα περιττά κιλά!

Πιο λαμπερή από ποτέ ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που επέστρεψε δυναμικά στην τηλεόραση μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και το My Style Rocks!

Η παρουσιάστρια, είναι φανερά ανανεωμένη, ενώ όπως έχει παραδεχτεί δημόσια είναι από τις τυχερές που τρώνε και δεν παχαίνουν! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Λίπος στην κοιλιά; Όχι πια! Δες το μυστικό για το ξεφορτωθείς

Η παρουσιάστρια, απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές και όπως είναι φυσιολογικό πήρε τρία κιλά, ενώ τα έχασε αμέσως, λίγο πριν την πρεμιέρα!

Όσο για το μυστικό της; Η ίδια, είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη τα μυστικά της!

«Γενικά δεν µένω ποτέ νηστική, δεν παραλείπω γεύµατα και όταν δεν είµαι σπίτι έχω πάντα µαζί µου ταπεράκι. Μου αρέσει να πηγαίνω στο σούπερ µάρκετ και στο µανάβικο και να επιλέγω αυτά που θα φάω. Το θεωρώ ψυχοθεραπεία. Το πρωί έχω διάφορες επιλογές, όπως αυγά βραστά ή µία οµελέτα µε ασπράδια ή ψωµί µε µέλι και ταχίνι ή κουάκερ µε χυµό πορτοκαλιού.

Δείτε ακόμη: Μπες στο πιο "καυτό" μπικίνι σου! Η δίαιτα που θα σου "λύσει" τα χέρια!

Μου αρέσει να αναμειγνύω γεύσεις και µυρωδιές, βάζω, για παράδειγμα, κανέλα ή µπορεί να προσθέσω goji berries. Κάνω αλλαγές για να µη βαριέµαι και να µη συνηθίζει ο οργανισµός τα ίδια και τα ίδια. Για δεκατιανό και απογευματινό επιλέγω φρούτα ή ξηρούς καρπούς, όπως βραζιλιάνικα καρύδια που µoυ αρέσουν πολύ.

Δείτε ακόμη: Αυγό: Η βάση για την πιο σωστή δίαιτα! Αναλυτικό πρόγραμμα διατροφής...

Το µεσηµέρι τρώω σχεδόν πάντα φαγητά που προτιµώ να µαγειρεύω εγώ, σπανακόρυζο, γεµιστά, κοτόπουλο ψητό ή σολοµό µε σαλάτα (ρόκα, µαρούλι και πολύ αγγούρι). Δεν συνδυάζω ποτέ κρέας µε υδατάνθρακα. Όταν θέλω να φάω ρύζι, το συνοδεύω µε λαχανικά – όχι µε κρέας. Την ίδια λογική ακολουθώ και στο βραδινό»