Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το πρόγραμμα διατροφής της! Τι έτρωγε πριν τη πρεμιέρα του My Style Rocks;

Μόνο στο Youweekly.gr!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το πρόγραμμα διατροφής της! Τι έτρωγε πριν τη πρεμιέρα του My Style Rocks;

Έχει παραδεχτεί δημόσια ότι δεν είναι από τις τυχερές που τρώνε και δεν παχαίνουν.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απόλαυσε το καλοκαίρι της με το παραπάνω και ήταν απόλυτα φυσικό να πάρει 3 κιλά, τα οποία θέλησε να χάσει για την πρεμιέρα της εκπομπής. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Εσείς πως την θυμάστε; Ξεχάστε την! Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της!

Τι έκανε; «Γενικά δεν µένω ποτέ νηστική, δεν παραλείπω γεύµατα και όταν δεν είµαι σπίτι έχω πάντα µαζί µου ταπεράκι. Μου αρέσει να πηγαίνω στο σούπερ µάρκετ και στο µανάβικο και να επιλέγω αυτά που θα φάω. Το θεωρώ ψυχοθεραπεία. Το πρωί έχω διάφορες επιλογές, όπως αυγά βραστά ή µία οµελέτα µε ασπράδια ή ψωµί µε µέλι και ταχίνι ή κουάκερ µε χυµό πορτοκαλιού.

Δείτε ακόμα: Νατάσα Ράγιου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την Ρίκα Βαγιάνη μετά από ένα μήνα!

Δείτε ακόμα: Ελένη Τσολάκη: Πήγε τελικά στην παρουσίαση προγράμματος του Alpha; Όλο το παρασκήνιο!

Μου αρέσει να αναμειγνύω γεύσεις και µυρωδιές, βάζω, για παράδειγμα, κανέλα ή µπορεί να προσθέσω goji berries. Κάνω αλλαγές για να µη βαριέµαι και να µη συνηθίζει ο οργανισµός τα ίδια και τα ίδια. Για δεκατιανό και απογευματινό επιλέγω φρούτα ή ξηρούς καρπούς, όπως βραζιλιάνικα καρύδια που µoυ αρέσουν πολύ. Το µεσηµέρι τρώω σχεδόν πάντα φαγητά που προτιµώ να µαγειρεύω εγώ, σπανακόρυζο, γεµιστά, κοτόπουλο ψητό ή σολοµό µε σαλάτα (ρόκα, µαρούλι και πολύ αγγούρι). Δεν συνδυάζω ποτέ κρέας µε υδατάνθρακα. Όταν θέλω να φάω ρύζι, το συνοδεύω µε λαχανικά – όχι µε κρέας. Την ίδια λογική ακολουθώ και στο βραδινό».