Αθηνά Οικονομάκου: Τα beauty και diet tips της καλλονής ηθοποιού!

Κάντο όπως η Αθηνά!

Αθηνά Οικονομάκου: Τα beauty και diet tips της καλλονής ηθοποιού!

Η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξη της αποκάλυψε τις διατροφικές της συνήθειες και τα μυστικά ομορφιάς της!


Η κούκλα ηθοποιός και μανούλα, ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή και προσπαθεί να κοιμάται 8 ώρες καθημερινά, ακόμα και αν ο μικρός Μάξιμος.... της έχει αλλάξει κατά πολύ την καθημερινότητά της! Διαβάστε παρακάτω...

Για τη διατροφή της είπε: «Δεν ακολουθώ κάτι συγκεκριμένο. Το αντίθετο θα έλεγα. Ποτέ δεν έχω κάνει δίαιτα για να χάσω. Ίσα ίσα έχω κάνει διατροφή για να μπορέσω να πάρω βάρος». Η γνωστή ηθοποιός παραδέχθηκε πως δεν τρώει σαλάτες, καθώς δεν της αρέσουν, ωστόσο στις διατροφικές της συνήθειες δεν περιλαμβάνονται ούτε τα γλυκά: «Δεν είμαι πολύ του γλυκού. Και στο πιάτο μου να είναι δεν τρώω πάνω από δύο πιρουνιές».

Τι περιλαμβάνει όμως αναλυτικά η καθημερινή διατροφή της; «Κάθε πρωί ξεκινάω στύβοντας έναν χυμό. Ακόμη κι αν δεν φάω κάτι, πάντα πίνω ένα φρέσκο χυμό. Συνήθως όμως πεινάω πάρα πολύ το πρωί, οπότε τρώω ένα τοστ ή μία μπάρα δημητριακών. Στη συνέχεια, αν δεν έχω μαζί μου φαγητό, το μεσημέρι επιλέγω κάτι από το γύρισμα. Η αλήθεια είναι ότι φροντίζω να μαγειρεύω περισσότερο για να παίρνω μαζί μου φαγητό. Μετά είμαι στο τρέξιμο ενώ, το βράδυ, επιστρέφοντας στο σπίτι, μου αρέσει να μαγειρεύω ας πούμε, μία μεγάλη μακαρονάδα».

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε και ορισμένα beauty tips που ακολουθεί καθημερινά.

«Βάφομαι σπάνια και συνήθως φοράω μάσκαρα. Αλλά τις περισσότερες φορές είμαι βαμμένη και χτενισμένη από νωρίς λόγω των γυρισμάτων. Μέσα στο νεσεσέρ μου, όμως, μπορείς να βρεις τα πάντα. Κυριολεκτικά τα πάντα, ό,τι έχει σχέση με το μακιγιάζ. Ένα μυστικό είναι ότι φροντίζω να ενυδατώνω καλά το πρόσωπό μου γιατί έτσι απλώνεται καλύτερα το μακιγιάζ. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν πολυχρησιμοποιώ τακτικά κρέμες ούτε κάνω μάσκες. ή πάω σε αισθητικούς. Το ξεχνάω και τα βαριέμαι. Το μόνο που κάνω είναι να προσπαθώ να μην κοιμάμαι ποτέ χωρίς να έχω καθαρίσει το πρόσωπό μου».