Το μυστικό στη διατροφή της Τζένιφερ Λόπεζ! Δεν φαντάζεστε τι δεν πίνει πότε!

Δεν το περίμενε κανείς!

Το μυστικό στη διατροφή της Τζένιφερ Λόπεζ! Δεν φαντάζεστε τι δεν πίνει πότε!

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό της διατροφής της και αφορά ένα ρόφημα που δεν πίνει πότε!

Γι΄ αυτό και στα 49 της δείχνει απίστευτα λαμπερή!

Ότι και να κάνει, το κάνει καλά. Γι' αυτό προσπαθούμε οποιοδήποτε μυστικό ομορφιάς της διαρρέει να το μοιραζόμαστε μαζί σας.

Την εκπληκτική αυτή εμφάνιση, η ίδια την αποδίδει σε μεγάλο βαθμό στις διατροφικές της συνήθειες, οι οποίες περιλαμβάνουν πολλά λαχανικά και υγιείς πρωτεΐνες όπως σολομός, κοτόπουλο και κινόα.

Ενώ περιστασιακά θα ενδώσει σε γλυκές αμαρτίες (τα τσιπ σοκολάτας είναι από τα αγαπημένα της), σπάνια πίνει αλκοόλ, δεν καπνίζει, ενώ δεν πίνει ποτέ της καφέ, γιατί, όπως εξήγησε "Ολα αυτά καταστρέφουν το δέρμα μας όσο μεγαλώνουμε"

Αν κάποια στιγμή επιτρέψει στον εαυτό της να πιει καφέ, αυτός είναι ντεκαφεϊνέ, και έχει ελάχιστη ποσότητα καφεΐνης.

Δοκίμασέ το! Χάσε 4 κιλά σε 2 μέρες με τον μαγικό χυμό του Hollywood!

Η πιο γρήγορη και αποτελεσματική δίαιτα που θα τονώσει τον οργανισμό σου και θα σου χαρίσει ευεξία έρχεται από το Hollywood. Ο θαυματουργός αυτός χυμός εγγυάται ότι θα χάσεις μέχρι και 4 κιλά σε 2 μόλις μέρες

Στην ουσία, πρόκειται για έναν φυσικό χυμό αποτοξίνωσης, που συνιστάται να πιεις μόνο για δυο μέρες.


•Χυμός από 8 πορτοκάλια

•Χυμός από 4 λεμόνια

•4 κουταλιές μεγάλες μέλι

•2 μπανάνες χωρίς τη φλούδα και κομμένες σε φέτες

•2 μήλα χωρίς την φλούδα και κομμένα σε φέτες

•2 φλιτζάνια χυμού σταφυλιών

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε το μήλο και την μπανάνα και τα κόβουμε σε φέτες. Στίβουμε τα πορτοκάλια και τα λεμόνια. Για τον χυμό σταφυλιού παίρνουμε μόνο τις ρόγες και είτε τις βάζουμε στον αποχυμωτή είτε τις πολτοποιούμε στο μπλέντερ και σουρώνουμε τον χυμό. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σ’ένα μπλέντερ και προσθέτουμε 1 λίτρο νερό. Διατηρούμε τον χυμό στο ψυγείο.

Αυτή είναι η δίαιτα των μονάδων που κάνει θραύση στο εξωτερικό!

Μπορείτε να τα προσαρμόσετε ανάλογα τα γούστα και τις ανάγκες σας! » λέει ο ίδιος! Δείτε τα προγράμματα διατροφής:

Τι είναι η δίαιτα των μονάδων
Στην δίαιτα των μονάδων λοιπόν όπως το λέει και η ίδια η λέξη μετράμε μονάδες. Ημερησίως οι γυναίκες πρέπει να καταναλώνουν 6 ή 7 μονάδες (για χάσιμο μέχρι 10-12 κιλά 6, για παραπάνω κιλά 7 μονάδες) και οι άντρες 7 ή 8. Αν κάποια στιγμή κολλήσει η ζυγαριά και δεν κατεβαίνει απλά μειώνουμε 1 μονάδα ημερησίως, αλλά ποτέ δεν πέφτουμε κάτω από τις 5!

Μονάδα=υλικό στην δίαιτα μας. Μόνο που όλα τα τρόφιμα δεν έχουν μονάδες! Υπάρχουν και ελεύθερα που μπορούμε να τα καταναλώνουμε άφοβα μέσα στην μέρα ώστε να ξεγελάμε την πείνα μας. Τι κάνουμε λοιπόν; Τίποτα παραπάνω από το να μετράμε σωστά κάθε υλικό με μονάδα που βάζουμε στο φαγητό μας!

Βασικοί κανόνες

· Ημερησίως οι γυναίκες πρέπει να καταναλώνουν 6-7 μονάδες και οι άντρες 7-8

· Οι γυναίκες που θηλάζουν μπορούν να ακολουθήσουν την δίαιτα των μονάδων καταναλώνοντας ημερησίως 6-8 μονάδες ανάλογα τις ανάγκες(ηλικία μωρού και ανάγκη για γάλα)
σημείωση:Μετά από συνεννόηση με τον γιατρό τους.

· Η συντήρηση διαρκεί όσο χρόνο μας πήρε για να φτάσουμε στο επιθυμητό βάρος και με κατανάλωση 9 μονάδων ημερησίως(πχ 1 μήνας δίαιτας=1 μήνας συντήρηση)

· Πίνουμε 6-8 ποτήρια νερό την μέρα

· Κάθε τρόφιμο/υλικό αντιστοιχεί σε 0 ή 1 μονάδα.Τις ελεύθερες τροφές(0 μονάδες) τις καταναλώνουμε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας

· Στην δίαιτα των μονάδων δεν υπάρχει περιορισμός στην ποσότητα εκτός από ότι περιέχει αλεύρι και ζάχαρη.Πάντα όμως τρώμε με μέτρο

· Όλες τις τροφές με μονάδα θα πρέπει να τις καταναλώνουμε εντός 1 ώρας αλλιώς θα πρέπει να τις μετρήσουμε ξανά(πχ καφές με γάλα και γλυκαντικό=1 μονάδα.Αν καταναλωθεί μετά την 1 ώρα είναι 2 μονάδες)

· Το λάδι μετριέται ανα είδος σε κάθε γεύμα.Ωμό=1 μοναδα,τηγανητό=1 μονάδα,ψητό=1 μονάδα κλπ(πχ φάμε πατάτες τηγανητές με σαλάτα θα μετρήσουμε 1μονάδα για το λάδι που τηγανήσαμε τις πατάτες και άλλη 1 για το ωμό της σαλάτας)


· Όλα τα ελεύθερα φρούτα(χωρίς μοναδα) καταναλώνονται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας αρκεί να είναι ένα είδος την φορά αλλιώς θα χρεωθούμε από 1 μονάδα για κάθε φρούτο.Διαφορετικό φρούτο μπορούμε να φάμε αφού περάσουν 2 ώρες.(πχ 1 πορτοκάλι=0 μονάδες.1 πορτοκάλι+1 μήλο=2 μονάδες)

· Όλα τα ελεύθερα λαχανικά(χωρίς μονάδες) καταναλώνονται και σε συνδυασμό μεταξύ τους χωρίς τον περιορισμό των φρούτων.

· Τυποποιημένα προιόντα που περιέχουν πολλά συστατικά ,δεν μπορούν να υπολογιστούν οπότε δεν τα καταναλώνουμε.

· Φροντίζουμε να ακολουθούμε μια ισορροπημένη διατροφή τρώγοντας από όλες τις κατηγορίες τροφών.Όσπρια,λαδερά,πρωτείνη,λαχανικά,γαλακτοκομικά και φρούτα και δεν κρατάμε πολλές μονάδες για το βράδυ που το γεύμα μας θα πρέπει να είναι ελαφρύ

· Η δίαιτα των μονάδων επιτρέπει την κατανάλωση κάποιων «παχυντικών» φαγητών,σνακ και γλυκών,καλό όμως είναι να υπάρχει ένα μέτρο.