Μέγκαν Μαρκλ: Το μυστικό της που εξαφανίζει τα σπυράκια στο λεπτό!

Για αψεγάδιαστη επιδερμίδα!

Μέγκαν Μαρκλ: Το μυστικό της που εξαφανίζει τα σπυράκια στο λεπτό!

Η Μέγκαν Μαρκλ αποκαλύπτει το μυστικό της που εξαφανίζει τα σπυράκια στο λεπτό!

Για αψεγάδιαστη επιδερμίδα ακολούθησε το κι εσύ!

Αποκλείεται να μην έχετε αναζητήσει στο διαδίκτυο πανικόβλητες έστω και μία φορά πώς να ξεφορτωθείτε άμεσα ένα σπυράκι.

Το ραντεβού που περιμένατε εδώ και μέρες είναι πλέον ώρες μακριά, και αν κρίνετε από το σπυράκι στο κούτελό σας, που σάς κοιτά επίμονα στον καθρέφτη, μάλλον θα χρειαστείτε τραπέζι για τρεις.

Πριν αρχίζετε να δοκιμάζετε ότι tip βρείτε στο Google, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές του makeup artist της Meghan Markle, Daniel Martin, και της αισθητικού της, Sarah Chapman.

1. Το πρώτο βήμα είναι να χρησιμοποιήσετε μια ζεστή κομπρέσα για να ηρεμήσετε την περιοχή όσο το δυνατόν περισσότερο. «Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λίγο έλαιο τεϊτόδεντρου για τις αντιβακτηριδιακές ιδιότητές του», λέει η Chapman.

2. «Δεν συστήνω σε κανέναν να σπάει τα σπυράκια μόνος του στο σπίτι, αλλά η αλήθεια είναι ότι όλοι άνθρωποι είμαστε και μερικές φορές θέλουμε να τα πειράξουμε», εξηγεί η Chapman. «Για εμένα, το σημαντικό είναι να γίνεται σωστά και με καθαρά χέρια», λέει. «Αντί να πιέζετε την περιοχή, κουνήστε λίγο την επιδερμίδα γύρω από το σπυράκι με τα ακροδάχτυλά σας και εάν είναι έτοιμο θα σπάσει. Μετά από αυτό, μπορείς να καθαρίσεις και να απολυμάνεις την περιοχή. Το σημαντικό είναι να μην το ξαναπιάσεις- αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις», λέει. Εάν πρόκειται να σπάσετε κάποιο σπυράκι στο σπίτι, θα σάς συμβούλευεα να έχετε πλύνει πρώτα το πρόσωπό σας και να έχετε κάνει ένα ζεστό ντους, ώστε να έχουν ανοίξει οι πόροι.

3. «Για να καλύψω ένα σπυράκι, παίρνω ένα τζελ κορτιζόνης και απλώνω μία πολύ λεπτή στρώση πάνω του», εξηγεί ο Martin. «Αυτό προστατεύει την περιοχή -Το αφήνω για 1-2 λεπτά πριν απλώσω από πάνω primer ματιών. Μετά το καλύπτω με κονσίλερ και foundation. Έτσι το μακιγιάζ δεν ακουμπά στην πραγματικότητα το σπυράκι», λέει.

5 μυστικά για άψογο σώμα από την Julia Roberts!

Η Julia Roberts είναι από τις πιο ωραίες ηθοποιούς του Hollywood, το άψογο σώμα της είναι το αποτέλεσμα των 5 μυστικών που τηρεί καθημερινά!

Η Julia Roberts εκτός από το μεγάλο και αστραφτερό χαμόγελο της, τις τέλειες μπούκλες της και την γκαρνταρόμπα που πολλές θα ήθελαν να έχουν, δείχνει πάντα αδύνατη και με καλογραμμένες καμπύλες –και ύστερα φταις εσύ που την ζηλεύεις. Αλλά, η ζήλεια τέλειωσε γιατί πια έχεις το μυστικό της τέλειας σιλουέτας της ηθοποιού και τίποτα δεν σε σταματά από το να υιοθετήσεις το πρόγραμμα δίαιτας και εκγύμνασης των stars. Πάρε λοιπόν χαρτί και μολύβι και άρχισε να σημειώνεις την καινούρια σου δίαιτα.

Η δίαιτα «5 Factor Diet» είναι εμπνευσμένη από τoν προσωπικό εκπαιδευτή των stars, Harley Pasternak και έχει πάρει το όνομα της από το ομώνυμο του βιβλίο. Όπως κάθε δίαιτα, έχει φανατικούς υποστηρικτές αλλά και πολλούς που δεν πιστεύουν σε αυτή, αλλά αυτό είναι ένα συμπέρασμα το οποίο θα το βγάλεις μόνο εάν την δοκιμάσεις.

Κάθε γεύμα της ημέρας θα πρέπει να περιέχει 5 βασικά διατροφικά στοιχεία. Πρωτεΐνη (κρέας, ψάρι), υδατάνθρακες και φυτικές ίνες (φρούτα, δημητριακά), υγιή λίπη και πολύ νερό.

-Κάθε μέρα πρέπει να τρως 5 γεύματα.
-Αυτά τα γεύματα θα πρέπει να αποτελούνται από 5 υλικά.
-Κάθε γεύμα θα πρέπει να σου πάρει 5 λεπτά να το ετοιμάσεις και άλλα 5 για να το μαγειρέψεις.
-5 μέρες την εβδομάδα θα πρέπει να γυμνάζεσαι, κάνοντας 5 ασκήσεις των 5 λεπτών κάθε μέρα.
-Μία μέρα της εβδομάδας έχεις το ελεύθερο να φας ό,τι θες και να μην γυμναστείς αν δεν θελεις επίσης.