Δέσποινα Βανδή: Αποκάλυψε το μυστικό που την βοήθησε να χάσει γρήγορα κιλά!

Όσα πρέπει να ξέρεις για ένα καλλίγραμμο κορμί!

Δέσποινα Βανδή: Αποκάλυψε το μυστικό που την βοήθησε να χάσει γρήγορα κιλά!

Το μυστικό της αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή και μας είπε ότι αυτό είναι που την βοήθησε να χάσει γρήγορα και εύκολα κιλά!

Η γνωστή παρουσιάστρια και τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή των Κου Κου στο Star και εκεί απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου!

Μάλιστα, κατά καιρούς έχει μοιραστεί με τους θαυμαστές της, την διατροφή που ακολουθεί! Αυτήν την φορά όμως μας αποκάλυψε το μυστικό που άλλαξε στην διατροφή της το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο, είναι γνωστό πόσο της αρέσει να μαγειρεύει και έτσι Χριστούγεννα εννοείται πως θα κάνει το πιο όμορφο τραπέζι για την οικογένειά της και τους φίλους της. Τα μελομακάρονα, οι κουραμπιέδες και τα κουλουράκια της είναι σίγουρα τα πιο νόστιμα!

Βέβαια, φέτος δεν θα φτιάξει γαλοπούλα και αποκάλυψε τον λόγο: «’Εχω κόψει το κόκκινο κρέας εδώ και τρία χρόνια, οπότε δε φτιάχνω γέμιση και γαλοπούλα»! Αυτό είναι και το μυστικό με το οποίο κατάφερε και έχασε γρήγορα κιλά!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δέσποινα Βανδή: Αποκαλύπτει το "μυστικό" για μια καλλίγραμμη σιλουέτα!

Η Δέσποινα Βανδή, έχει από τα πιο καλλίγραμμα σώμα της Showbiz!

Η γυμναστική, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητα της,ενώ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media έστειλε τα δικά της tips!

«Με μια καλή προπόνηση η μέρα ξεκινάει διαφορετικά! Όσο κι αν δυσκολεύεστε να βρείτε χρόνο πραγματικά προσπαθήστε να βρείτε έστω μια ώρα για το εαυτό σας και αφιερώστε την στην άσκηση του σώματος σας!
Η ευεξία που θα αισθανθείτε είναι αναντικατάστατη! Είμαι σίγουρη ότι εάν το προγραμματίσετε όπως τόσα αλλά θα τα καταφέρετε!», έγραψε στην λεζάντα η αγαπημένη τραγουδίστρια!

Δείτε την ανάρτηση της:

Έφερε τα Χριστούγεννα σπίτι της η Δέσποινα Βανδή! Οι κουραμπιέδες και οι ευχές της!

Η Δέσποινα Βανδή έφερε ήδη τα Χριστούγεννα στο σπίτι της! Μας έδειξε τους κουραμπιέδες της ενώ μοίρασε και ευχές!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι και η πιο συνεπής μανούλα και έτσι δεν παρέλειψε να ετοιμάσει το σπίτι της για τις φετινές γιορτές, ψήνοντας τους πιο νόστιμους κουραμπιέδες!

Δέσποινα Βανδή: Φόρεσε το φόρεμα που θέλουν να έχουν όλες φέτος το χειμώνα! Που μπορείς να το βρεις;

Φυσικά δεν παρέλειψε να μοιραστεί τις προετοιμασίες της με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενημερώνοντας το προφίλ της με μπόλικες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες!

βανδή κουραμπιέδεςδέσποινα βανδή