Η Κάτια Ζυγούλη κάνει διαλειμματική διατροφή - Το τρόφιμο που τρώει πάντα

Το έχουμε όλοι αλλά το περιφρονούμε! Μεγάλο λάθος

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Η Κάτια Ζυγούλη κάνει διαλειμματική διατροφή - Το τρόφιμο που τρώει πάντα

Η Κάτια Ζυγούλη αποκάλυψε ότι κάνει διαλειμματική διατροφή και μάλιστα αυτό είναι το τρόφιμο που τρώει πάντα! Σίγουρα το έχεις κι εσύ στο σπίτι σου, αλλά δεν το έχεις εντάξει στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Μέγα λάθος, μιας και είναι πηγή θρεπτικών στοιχείων!

Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά, η οποία και υπήρξε παλιά μοντέλο, αποκάλυψε πως ακολουθεί μια διαλειμματική διατροφή κατά την οποία αποφεύγει να τρώει από τις τέσσερις το μεσημέρι μέχρι και τις οκτώ το πρωί.

Μια τέτοια διαλειμματική νηστεία έχει υπέρ και κατά, αλλά η ίδια αποκάλυψε στο κανάλι της στο Youtube ότι είναι μεγάλη υπέρμαχος της εν λόγω διατροφής. Όσο για τα υπόλοιπα γεύματά της, η Κάτια τρώει πρωινό με ταχίνι, στις 12 θα καταναλώσει ένα φρούτο, μια μπανάνα και το κύριο γεύμα της είναι στις τέσσερις το μεσημέρι.

Όταν έχει λαχτάρα για γλυκό, η Ζυγούλη εξηγεί πως θα φάει και την σοκολάτα που θέλει αλλά όχι καθημερινά. Η ίδια όμως, αγαπά πολύ και τα smoothies τα οποία επίσης περιέχουν φρούτα! Έχουμε συνταγή εδώ για 4 φοβερά που θα λατρέψεις και εσύ...

Δείτε το βίντεο με την διαλειμματική διατροφή της Κάτιας Ζυγούλη:

Τι είναι η διαλειμματική διατροφή που κάνει η Κάτια Ζυγούλη

Η διαλειμματική διατροφή που κάνει και η Κάτια Ζυγούλη, είναι η ηθελημένη αποφυγή τροφής για συνεχόμενες ώρες την ήμερα και η κατανάλωση τροφών μέσα σε οριοθετημένο χρονικό πλαίσιο. Γιατί; Για πάμε να δούμε.

Ιστορικά

Ο άνθρωπος είναι κυνηγός. Ή μάλλον ήταν κυνηγός. Τώρα “κυνηγάει” στα σούπερ μάρκετ και στα εστιατόρια. Τότε το φαγητό ήταν λίγο, πάντα φρέσκο και όχι πάντα διαθέσιμο. Παρόλ’ αυτά ήταν κύριο μέλημά του, με σκοπό πάντα την επιβίωση. Όταν έγινε κτηνοτρόφος και γεωργός όλα άλλαξαν. Αυτόματα σταμάτησε να τρώει ποικιλία τροφών και επικεντρώθηκε στα ζώα και στα παράγωγά τους, ενώ οι γεωργοί, εξελικτικά, με βάσει πάντα τους αδίστακτους νόμους του εμπορίου, επικεντρώθηκαν σε μονοκαλλιέργειες και σπόρους με το μεγαλύτερο κέρδος.
Θεσπίσαμε και την Αγία τριάδα. Πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό. Κάτι πηγαία ασύμβατο με τη φύση μας και μάλιστα επικίνδυνο! Να εξηγήσω. Ξυπνάς το πρωί. Είτε κυνηγός των σπηλαίων, είτε γεωργός του μεσαίωνα. Τι είναι αυτό που έρχεται πρώτο στο μυαλό σου; Να φας κορνφλεικς; Όχι. Είσαι νοήμων ον, με χιλιάδες σκέψεις που σε προβληματίζουν, έχεις σχέδια για το μέλλον, και δουλειές! Χρειάζεσαι κάθε κύτταρο του σώματός σου να αφοσιωθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν έχεις χρόνο για τηγανίτες, κορνφλεικς, μαρμελάδες, μπισκότα και κρουασάν!

olivemagazine.gr