Έτσι κρατιέται στα κιλά της η Δούκισσα Νομικού - Τι δεν βάζει στο στόμα της

Το αποφεύγει πάση θυσία!

Έτσι κρατιέται στα κιλά της η Δούκισσα Νομικού - Τι δεν βάζει στο στόμα της

Βρήκαμε τον τρόπο με τον οποίο κρατιέται στα κιλά της η Δούκισσα Νομικού αλλά και τι δεν βάζει στο στόμα της! Το διατροφικό της πρόγραμμα είναι από τα πλέον ισορροπημένα και αν είστε σε φάση που θέλετε να χάσετε κιλά, αξίζει να το δοκιμάσετε.

Η παρουσιάστρια αν και είναι μανούλα δύο παιδιών, είναι γεγονός πως από την εγκυμοσύνη δεν της έχει μείνει ούτε γραμμάριο από τις εγκυμοσύνες της και μάλιστα είναι πιο fit από ποτέ! Το μοντέλο και παρουσιάστρια φροντίζει να τρέφεται σωστά και αυτό φαίνεται.

Έχουμε θαυματουργή διατροφή που την βοήθησε να απαλλαγεί από οτιδήποτε περιττό.

  • Πρωινό: 1 ποτήρι ρόφημα με πρωτεΐνες
  • Δεκατιανό: 1 τοστ και 1 φρούτο
  • Μεσημεριανό: 1 μερίδα κρέας ή ζυμαρικά ή ψάρι ή όσπρια με συνοδεία σαλάτας
  • Απογευματινό: 1 φλιτζάνι τσάι και 1 μπάρα δημητριακών ή 1 γιαούρτι ή 1 φρούτο
  • Βραδινό: 1 μικρότερη μερίδα φαγητό από το μεσημέρι με σαλάτα

Η Δούκισσα αποφεύγει το αλκοόλ αφού δεν της αρέσει καθόλου. Μάλιστα και να μην πιει για μέρες δεν ενοχλείται. Εξάλλου πολλοί διατροφολόγοι έχουν τονίσει πόσο κακό κάνει το αλκοόλ σε περιόδους δίαιτας. Και μιας και αναφέραμε τα ροφήματα με πρωτεΐνες, έχουμε εδώ 4 smoothies ιδανικά για πρωινό - Τέρμα οι δικαιολογίες!

Δούκισσα Νομικού: Έχει χάσει όλα τα κιλά! Το σώμα της δεν θυμίζει πρώην εγκυμονούσας

Η Δούκισσα Νομικού έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της. Το σώμα της δεν θυμίζει πρώην εγκυμονούσας, αφού είναι λες και δεν γέννησε ποτέ.

Η παρουσιάστρια διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο, καθώς έχει ολοκληρώσει την οικογενειακή της ευτυχία με τον ερχομό των δυο παιδιών της.

Πριν λίγους μήνες ήρθε στον κόσμο η κορούλα της και δεν θα μπορούσε να είχε ζητήσει κάτι πιο όμορφο. Μαζί με τον μικρό Σάββα την γεμίζουν καθημερινά χαμόγελα.

Δούκισσα Νομικού: Η παράδοση που τηρεί και στα δύο παιδιά της! Την ακολουθεί κατά γράμμα...

Βέβαια, το σώμα της είναι λες και δεν γέννησε ποτέ. Έχει χάσει όσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της και δεν φαίνεται για μαμά δυο παιδιών.

Δούκισσα Νομικού κιλά εγκυμοσύνη