Αυτό πίνει το πρωί η Ελένη Χατζίδου και διατηρεί την σιλουέτα της μετά την εγκυμοσύνη

Ακολουθήστε την συνταγή της

Αυτό πίνει το πρωί η Ελένη Χατζίδου και διατηρεί την σιλουέτα της μετά την εγκυμοσύνη

Η Ελένη Χατζίδου λίγους μήνες μετά την γέννηση της κορούλας της έχει καταφέρει να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της, όπου βλέπουμε στις φωτογραφίες. Ωστόσο, μας έδειξε τι πίνει το πρωί, για να διατηρεί την σιλουέτα της.

Η τραγουδίστρια, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι στις 2 Αυγούστου, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της, Ετεοκλή Παύλου, και από εκείνη την ημέρα οικογενειακώς ζουν τις πιο όμορφες στιγμές της σχέσης τους, αφού η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε.

Η Ελένη Χατζίδου μετά την γέννηση της, ξεκίνησε εντατική γυμναστική για να χάσει τα κιλά που πήρε του μήνες της κύησης, καθώς μην ξεχνάμε πως ο σύζυγος της είναι personal trainer. Με το που κατάφερε να βρει χρόνο, έκανε όλες τις απαραίτητες ασκήσεις για να βρει και πάλι την φόρμα της.

Ωστόσο, δεν άργησε να την βρει, αφού μέσα σε λίγους μήνες μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε με φορέματα, είδαμε πως κατάφερε να τα χάσει σχεδόν όλα.

Αυτό πίνει το πρωί η Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου μπορεί να είναι κλεισμένη στο σπίτι της λόγω του αυτοπεριορισμού, ωστόσο δεν πάει να πει πως δεν θα προσέξει την σιλουέτα της. Όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο από την μπέμπα της και τα καθημερινά τους παιχνίδι, τα οποία είχε απαθανατίσει και ο Ετεοκλής Παύλου, προσέχει τον εαυτό της.

Σήμερα, μας έδειξε πως το πρωί πίνει ένα smoothie που είναι γεμάτο σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες. Είναι άκρως υγιεινό και διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Ενώ, συνεχίζει κανονικά και την γυμναστική της μαζί με τον σύζυγο της.

Ελένη Χατζίδου κιλά