Αυτή είναι η «μυστική» διατροφή της Ζέτας Μακρυπούλια - Τρώει μέχρι και σοκολάτα

Ακολουθήστε την δική της δίαιτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτή είναι η «μυστική» διατροφή της Ζέτας Μακρυπούλια - Τρώει μέχρι και σοκολάτα

Την «μυστική» της διατροφή είχε αποκαλύψει η Ζέτα Μακρυπούλια σε μια παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει. Όπως είχε δηλώσει, στην καθημερινότητα της, τρώει μέχρι και σοκολάτα, αφού δεν μπορεί να αντισταθεί στα γλυκά.

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες και γενικά υπάρξεις στην ελληνική showbiz. Διατηρεί άψογες αναλογίες στο σώμα της και αυτό με γυμναστική, αλλά και διατροφή, την οποία θα μάθετε παρακάτω..

«Δεν ακολουθώ πια κάποια αυστηρή διατροφή- όπως ψητό με σαλάτα ή τόνος με ρύζι- απλά όταν νιώσω πως έχω κάνει πολλές παρασπονδίες, προσέχω τις διατροφικές μου επιλογές για τις επόμενες 2-3 μέρες. Και βέβαια επιτρέπω στον εαυτό μου πολλές παρασπονδίες (ζαβολιές) κατά περιόδους, όπως το να συνδυάζω αλμυρό με γλυκό. Επίσης, μου αρέσει πολύ η σοκολάτα γάλακτος, οτιδήποτε συνδυάζει κρέμα με φράουλες και δεν μπορώ να αντισταθώ στις σος στο φαγητό μου», αποκάλυψε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η «μυστική» διατροφή και η γυμναστική

Τόνισε επίσης, ότι προτιμά τα συχνά και μικρά γεύματα ανά 3 ώρες, το σπιτικό φαγητό, ότι πίνει πολύ νερό και τρώει λίγη μαύρη σοκολάτα, όταν η όρεξη απαιτεί γλυκό.

Η Ζέτα Μακρυπούλια επίσης,αποκάλυψε και την γυμναστική που ακολουθεί «Έχω δοκιμάσει διάφορα σπορ, από τένις και γιόγκα έως και πιλάτες- που είναι και η αγαπημένη μου γυμναστική. Γενικά προτιμώ τη γυμναστική που στηρίζεται στο βάρος του κορμιού και αποφεύγω να χρησιμοποιώ βάρη. Δυστυχώς, αν και γυμνάζομαι από μικρή ηλικία, δεν κατάφερα ποτέ να κάνω τη γυμναστική τρόπο ζωής»

Η Ζέτα Μακρυπούλια επίσης, με αυτή την διατροφή κατάφερε να χάσει 10 ολόκληρα κιλά. Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα που ακολούθησε.