Η νικήτρια του GNTM έχει πρόσωπο "φεγγάρι" - Αυτό είναι το μυστικό της Ειρήνης Καζαριάν

Η φωτογραφία της χωρίς ίχνος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η νικήτρια του GNTM έχει πρόσωπο

Η Ειρήνη Καζαριάν αναδείχθηκε πριν δύο χρόνια νικήτρια του δημοφιλούς ριάλιτι GNTM και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι πως το πρόσωπό της είναι φεγγάρι! Το πανέμορφο μοντέλο έχει ένα ιδιαίτερο μυστικό για να περιποιείται την επιδερμίδα της.

Από τη μέρα που έκανε την εμφάνισή της στο ριάλιτι, η Ειρήνη Καζαριάν έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού η εξωτική της ομορφιά έχει αποτελέσει ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της.

Έτσι εύκολα αναδείχθηκε νικήτρια του ριάλιτι και έκτοτε κάνει τρομερές δουλειές και φωτογραφίσεις που κόβουν την ανάσα.

Πέρα από πολύ καλό μοντέλο, η Ειρήνη Καζαριάν είναι και ανοικτός άνθρωπος, μιας και δε δίστασε να αποκαλύψει ποια είναι η ηλικία της αδερφής της.

Ωστόσο αξίζει να παραδεχθούμε, πως η Ειρήνη Καζαριάν είναι μία κούκλα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ και αυτό δε διστάζει να το δείξει ακόμα και στο instagram, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που το μοντέλο έχει ανεβάσει φωτογραφία εντελώς άβαφη.

Η καθημερινή περιποίηση του προσώπου της είναι το κλειδί, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει φυσικά και το νεαρό της ηλικίας της.

καζαριάν χωρίς μακιγιάζ

Τι είχε δηλώσει η ίδια για το GNTM

«Σοκαρίστηκα όταν βγήκαν δύο νικήτριες στον τελικό του GNTM. Εγώ θα προτιμούσα να έβγαιναν και οι τρεις νικήτριες, θα ήταν πιο σωστό νομίζω. Η Κέισι αδικήθηκε.

Τώρα θέλω να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Αν ασχοληθώ με την υποκριτική, δεν θα μπορώ να δίνω όλη μου την ενέργεια. Δεν ήθελα να απαντήσω στα σχόλια που άκουσα για το θέατρο. Μικρή είμαι, γιατί να μην το δοκιμάσω;

Μετά το GNTM φοβάμαι λίγο τους δημοσιογράφους. Δεν θέλουν να μάθουν τα θετικά για μένα, πάντα πάνε προς το αρνητικό», είπε.