Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι κατάφερε να "πετάξει" από πάνω της 17 κιλά - «Μέσα από μία διατροφή...»

Έκανε την αποκάλυψη στο κανάλι της στο Youtube

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι κατάφερε να

Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα σε λίγους μόνο μήνες κατάφερε να αλλάξει εντελώς το σώμα της, με τις διαδικτυακές της φίλες να αναρωτιούνται πως τα κατάφερε. Η παρουσιάστρια λοιπόν, όπως έκανε γνωστό κατάφερε να "πετάξει" από πάνω της 17 ολόκληρα κιλά με διατροφή που ακολούθησε.

Μέσα από το κανάλι της στο Youtube, έκανε διάφορες αποκαλύψεις για τα κιλά που έχασε, αλλά και... πήρε, κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών.

Με αφορμή τον μήνα Σεπτέμβριο, ο οποίος είναι μήνας γενεθλίων, αλλά και νέων ξεκινημάτων μετά τις διακοπές, θέλησε να θέσει τους στόχους της όσον αφορά τη διατροφή της.

«Πέρσι ρύθμισα τα προβλήματα υγείας. Κατάφερα μέσα από μία διατροφή να πετάξω 17 κιλά και φέτος το καλοκαίρι πήρα 3 κιλά. Επανήλθα τώρα σε πρόγραμμα διατροφής, γιατί έτσι και αλλιώς ο στόχος ήταν τα 20 κιλά. Είχα χάσει 17, πήρα 3, οπότε θέλω ακόμα να χάσω άλλα 5 κιλά. Να χάσω και άλλα 2 για να έχω το περιθώριο, οπότε πρέπει να χάσω 7 και να αναπροσαρμοστεί λίγο το κομμάτι της διατροφής», είπε, μεταξύ άλλων, στο βίντεό της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Από την άλλη, όσον αφορά την προσωπική της ζωή, δείτε την αναφορά που έκανε στον αέρα της εκπομπής της μετά το χωρισμό της.

Με αυτό το φρούτο πέφτει σε κιλά η Σίσσυ Χρηστίδου - Το τρώει όταν θέλει σοκολάτα

Με μείον 15 κιλά ποιος την πιάνει την Σίσσυ Χρηστίδου! Το περιοδικό YOU και η Μαρία Παπαθανασίου αποκαλύπτουν ποιο είναι το φρούτο που λάτρεψε η παρουσιάστρια του Opentv το καλοκαίρι και το έτρωγε όταν ήθελε να φάει σοκολάτα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου χάρηκε ανέμελη το καλοκαίρι της - στο πλευρό, μάλιστα, του Θοδωρή Μαραντίνη! Δείτε εδώ φωτογραφίες - με τους δυο γιους της, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται για την πρεμιέρα με το ανανεωμένο Έλα Χαμογέλα πιο ανανεωμένη και αδύνατη από ποτέ. Σύμμαχοί της τα ράφια του ψυγείου της, αφού εκεί βρίσκει τα αγαπημένα της φρούτα (ο ανανάς είναι Νο1 στις επιλογές της).

Τα οφέλη του φρούτου ανανά στην υγεία και το σωματικό βάρος

Ο ανανάς ο εύκομος (Ananas comosus) ή απλώς ο ανανάς, είναι ένα ποώδες τροπικό φυτό με πολλαπλούς βρώσιμους καρπούς που αποτελείται από συνενωμένα μούρα, και το πιο σημαντικό από οικονομική άποψη φυτό της οικογένειας των Βρομελιοειδών (Bromeliaceae). Ο ανανάς μπορεί να καλλιεργηθεί με την αποκοπή του στέμματος του καρπού, την πιθανή του ανθοφορία εντός 20-24 μηνών και την καρποφορία του κατά τους επόμενους έξι μήνες. Οι ανανάδες μετά τη συγκομιδή, δεν ωριμάζουν σημαντικά. (πηγή: Βικιπαίδεια)

Προσπαθείτε να χάσετε βάρος, αλλά δεν μπορείτε να σταματήσετε να τρώτε σνακ; Πιάστε μια φέτα ανανά. Τα ζουμερά φρούτα είναι χαμηλά σε θερμίδες και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Οι φυτικές ίνες, σας βοηθούν να παραμείνετε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μειώνοντας ταυτόχρονα τη συνολική κατανάλωση ενέργειας.

Είναι επίσης φυσικά γλυκός, πράγμα που τον καθιστά καλή εναλλακτική λύση για όλα αυτά τα γλυκά με