Τι τρώει και τι όχι η Δαναή Μιχαλάκη κι έχει αυτό το ασύλληπτο κορμί

Πως διατηρεί το σώμα της η "Δρόσω" από τις Άγριες Μέλισσες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι τρώει και τι όχι η Δαναή Μιχαλάκη κι έχει αυτό το ασύλληπτο κορμί

Η Δανάη Μιχαλάκη σχετικά πρόσφατα παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό της γι'αυτό το τέλειο κορμί! Τι τρώει και τι όχι;

Επειδή πολλές γυναίκες θα αναρωτιέστε είμαστε εδώ για να σας λύσουμε την απορία!

Τα πολύωρα καθημερινά γυρίσµατα σού αφήνουν ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείς µε τον εαυτό σου; Να κάνεις γυμναστική, ας πούµε, έναν καθαρισµό;

Λες για τη γυµναστική και παίζεις µε τον πόνο µου! (γέλια) Έκανα χορό χρόνια και πλέον δεν προλαβαίνω. Προτιµώ να κοιµηθώ µια ώρα παραπάνω, να ξεκουραστώ, να δω τους δικούς µου ανθρώπους ή να διαβάσω παρά να ασχοληθώ µε τη γυµναστική.

Με τη διατροφή πώς τα πας; Είσαι του τύπου «τρώω τα πάντα και δεν παχαίνω», «µέτρον άριστον» ή «προσέχω για να έχω»;

Προσπαθώ να λέω ότι τρώω τα πάντα µε µέτρο. Όµως, λατρεύω το φαγητό και κυρίως τα γλυκά. Το βασικό µου µότο είναι ότι δεν θέλω να στερούµαι τίποτα!

Στη ζωή σου µέχρι τώρα έχεις κάνει αυστηρές δίαιτες ή πάντα ήσουν ένα αδύνατο κορίτσι που έτυχε να έχει καλό DNA;

Αθλούµαι από µικρή, έχω και καλό DNA, οπότε αυστηρές και εξαντλητικές δίαιτες δεν έκανα ποτέ. Πάντα φροντίζω η διατροφή µου να µε χορταίνει, αποφεύγοντας τα ανθυγιεινά.

Διαβάστε εδώ και την δίαιτα που έκανε η Μαρία Κίτσου κι έχασε 14 ολόκληρα κιλά!

Δανάη Μιχαλάκη: Η τηλεοπτική Δρόσω ποζάρει με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς και φίλτρων - Δείτε το τέλειο σώμα της

Μπορεί καθημερινά να βλέπουμε την Δανάη Μιχαλάκη στην σειρά «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδύεται την «Δρόσω», με κλειστά φορέματα και να είναι πιο χαμηλών τόνων, ωστόσο στο Instagram κάνει χαμό. Ειδικά με μια φωτογραφία της, όπου την είδαμε να ποζάρει με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς και φίλτρων.

Την ηθοποιό την γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από τη σειρά του ANT1, ωστόσο δεν άργησε να την αγαπήσει το κοινό. Τόσο μέσα από το ρόλο της, όσο και γενικά για τον χαρακτήρα της.

Στον επίσημο λογαριασμό του σταθμού στο Instagram, αναρτήθηκε μια φωτογραφία της Δανάης Μιχαλάκη όπου πόζαρε στην παραλία με το μαγιό της και ευχήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό «καλό καλοκαίρι».

Δανάη Μιχαλάκη Δρόσω Άγριες Μέλισσες μαγιό