-15 κιλά και συνεχίζει η Σίσσυ Χρηστίδου - Τι τρώει ενδιάμεσα στα κύρια γεύματα και δεν πεινάει

Το μυστικό που πρέπει να γνωρίζεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
-15 κιλά και συνεχίζει η Σίσσυ Χρηστίδου - Τι τρώει ενδιάμεσα στα κύρια γεύματα και δεν πεινάει

Με μείον 15 κιλά ποιος την πιάνει την Σίσσυ Χρηστίδου! Το περιοδικό YOU και η Μαρία Παπαθανασίου αποκαλύπτουν εκτός τα κύρια γεύματά της, τι τρώει και ενδιάμεσα μέσα στην ημέρα για να κόψει λίγο την πείνα της!

Αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα, καθώς η καραντίνα μάλλον ωφέλησε παρά έβλαψε τη σιλουέτα της, αφού η Σίσσυ Χρηστίδου έχασε αρκετά κιλά!

Φλογερή και εντυπωσιακή, στο πλατό του «Έλα Χαμογέλα» αλλά και στις βόλτες της την έχουμε συνηθίσει με midi floral φορέματα σε αέρινη γραμμή που δεν διαγράφουν τη σιλουέτα. Από τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο, κάτι άρχισε να αλλάζει στην εικόνα της και αυτό φαίνεται από τα post που ανεβάζει στο Instagram.

Τα άνετα ρούχα και τα jumpers έδωσαν τη θέση τους στα κολάν και τα εφαρμοστά μπλουζάκια αλλά και στα skinny τζιν, με τα looks της να... φωνάζουν πως η Σίσσυ αδυνάτισε! Όπως, άλλωστε, τόνισε και η «Ελληνίδα Τζέσικα Ράμπιτ» στο κανάλι της στο Youtube «βρίσκομαι σε δίαιτα, έχει πάει αρκετά καλά αλλά η προσπάθεια δεν έχει ολοκληρωθεί, οπότε δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω γι' αυτό! Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, έχω τον παθολόγο μου και με συνταγές δικές μου έχουμε καταλήξει σε ένα πρόγραμμα».

Κατά καιρούς η Σίσσυ έχει υπερασπιστεί σθεναρά το νούμερο που δείχνει η ζυγαριά της με ατάκες του στυλ «εγώ εμφανίζομαι στα social, έχω το κανάλι μου στο Youtube. Δεν έχω κλειστεί μέσα στο σπίτι. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να απολογείται για τα κιλά της!», παίρνοντας ξεκάθαρη θέση για το θέμα. Η ίδια δεν μασάει τα λόγια της όταν η περίσταση το απαιτεί: «Θεωρώ ότι είναι πολύ λίγοι οι άνθρωποι οι οποίοι στέκονται με αυτόν τον τρόπο σε ένα τέτοιο θέμα και σε άλλα θέματα που μπορεί να αφορούν τον ρατσισμό. Γιατί δεν είναι μόνο τα κιλά. Θεωρώ ότι είναι πολύτιμο να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που δεν μένουν στην επιφάνεια...» έχει πει και το εννοεί! Ωστόσο, περίπου εδώ και δύο μήνες έχει χάσει δέκα κιλά και δείχνει αποφασισμένη να συνεχίσει απτόητη! Πρόθεσή της, να απαλλαγεί από τα έξτρα κιλάκια και να υποδεχτεί το καλοκαίρι πιο λεπτή και ανανεωμένη!

Διαβάστε επίσης εδώ πως η Ελεάνα Τρυφίδου από 121 κιλά πήγε στα 86!

Τα 4 γεύματα της Σίσσυς Χρηστίδου μέσα στην ημέρα - Πώς έχασε και συνεχίζει να χάνει κιλά

Εμφανώς πιο λεπτή, η Σίσσυ δέχεται καθημερινά ερωτήσεις από followers για τα μυστικά της διατροφής της. Η ίδια αποφεύγει να... ανοίξει τα χαρτιά της και έχει τους λόγους της! «Κάνω δίαιτα αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα! Όταν φτάσω στον στόχο μου και για να μην έχουμε άλλα μπλεξίματα, επειδή δεν κρύβεται ένας ειδικός πίσω από αυτό το εγχείρημα, θα βρω τον τρόπο για να σας τα πω σωστά. Πρώτα θέλω να δω αν αυτά που κάνω έχουν αποτέλεσμα...» εξηγεί. Ξεκάθαρα, ακολουθεί τη δική της πατέντα, αφού όπως λέει «φτιάχνω δικές μου συνταγές γιατί δεν ήθελα να κάνω μία ακόμη δίαιτα με κρέας και σαλάτα, αλλά να μπορώ να τρώω υδατάνθρακες και γλυκά. Σκοπεύω να κάνω τα πράγματα σωστά. Καταλαβαίνω γιατί με βομβαρδίζετε με ερωτήσεις και μοιραζόμαστε τον ίδιο καημό».

Πάρε μια γεύση από τα πιάτα που βάζει στο τραπέζι της!

  • Πρωινό: Φέτα ολικής άλεσης με τυρί τύπου cottage, ψιλοκομμένη ντομάτα και λαχανικά, ένα φλιτζάνι σκέτος καφές.
  • Σνακ:Μπισκότα δημητριακών ολικής άλεσης και ένα φρούτο εποχής (μήλο, αχλάδι βερίκοκο κ.λπ.).
  • Μεσημεριανό και βραδινό γεύμα:Σαλάτα με φρέσκα λαχανικά ή κρύα πιάτα με πολύχρωμες φακές και κρέπα/αραβική πίτα με λαχανικά. Από τις αγαπημένες της συνταγές είναι το ψητό κοτόπουλο στήθος με φρέσκα λαχανικά εποχής, αλλά και ο σολομός, που τον συνοδεύει με ψητά λαχανικά!
  • Extra tip: Πίνει 2 λίτρα νερό κάθε μέρα για την ενυδάτωση του οργανισμού της αλλά και την ενεργοποίηση του μεταβολισμού της!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχασε τα κιλά με γιατρό! Η αλήθεια πίσω από τη νέα της εικόνα

Η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε επιτέλους τη μεγάλη απόφαση και είπε όλη την αλήθεια για τη δίαιτα που ακολούθησε, αποκαλύπτοντας πως στην πραγματικότητα, αυτός που τη βοήθησε να αποκτήσει τη νέα ανανεωμένη και εμφανώς αδυνατισμένη εικόνα της, ήταν ένας γιατρός.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει καταφέρει να χάσει πάρα πολλά κιλά και η αλλαγή πάνω της, είναι πλέον εμφανής. Για το λόγο αυτό, η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, τη δίαιτα που ακολούθησε προκειμένου να μείνει... μισή.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε, μετά την τελευταία της εγκυμοσύνη, η οποία δεν ολοκληρώθηκε, αποφάσισε να πάει σε έναν παθολόγο για να τη βοηθήσει. Εκείνος της πρότεινε να κάνει μερικές εξετάσεις πριν και αφού χάσει τα κιλά.

Πλέον, επειδή όπως έχει πει πολλές φορές δεν μπορεί να ακολουθήσει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, έχει πάρει μία σειρά από συμπληρώματα διατροφής τα οποία τη βοηθούν να χάσει κιλά. Δείτε εδώ το βίντεο που ανέβασε με μπικίνι και φαίνεται η διαφορά στο σώμα της.

«Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει, τα έχω μπερδέψει μεταξύ τους.'Εχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα. Θέλω να καταφέρω να φτάσω στον στόχο μου και μετά θα κάνω βίντεο. Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας - σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα».

Βέβαια αποκάλυψε πως είχε πάντα στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος της έκανε γυμναστική.

Έτσι στη συνέχεια, πρόσεθεσε: «Η βάση της δίαιτάς μου έχει να κάνει με κάποια σκευάσματα που πήρα. Είναι προϊόντα που θυμίζουν φαγητά τα οποία τρώμε στην κανονική μας ζωή, αλλά όταν κάνουμε δίαιτα δεν μπορούμε να τα φάμε κατά την περίοδο της δίαιτας…. Δεν μπορούσα όμως να κάνω δίαιτα ξανά και να τρώω κρέας σαλάτα, κρέας σαλάτα. Δυσκολεύομαι! Η βάση αυτών των προϊόντων είναι η πρωτεΐνη. Δεν είναι σαν αυτά που παίρνουν οι αθλητές… και έκανα τις δικές μου συνταγές... Έτρωγα τέσσερα γεύματα... ».

Δείτε αναλυτικά όσα λέει η Σίσσυ Χρηστίδου για τη διατροφή της, στο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube: