Εσείς γνωρίζετε το μυστικό των celebrities για ενέργεια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εσείς γνωρίζετε το μυστικό των celebrities για ενέργεια;

Παρουσιαστές, ηθοποιοί και μοντέλα εμφανίζονται στην τηλεόραση πάντα λαμπεροί και ανανεωμένοι! Το μακιγιάζ σίγουρα παίζει ρόλο αλλά έχετε αναρωτηθεί κι εσείς που οφείλεται όλη αυτή η λάμψη; Ο George Clooney και ο Brad Pitt έχουν δηλώσει ότι πραγματοποιούν ενδοφλέβιες θεραπείες προκειμένου να έχουν την ενέργεια που χρειάζονται για τα γυρίσματα ή για να απαλλάξουν τον οργανισμό τους από τις τοξίνες και τα βαρέα μέταλλα! Τώρα και στην Ελλάδα πολλού εγχώριοι σταρ επιλέγουν τις θεραπείες REVIV και δε διστάζουν να δημοσιεύουν τα στιγμιότυπα της «ενίσχυσης» στο Instagram!

Τι είναι οι ενδοφλέβιες θεραπείες και πόσο βοηθούν τον οργανισμό;

ενδοφλέβιες θεραπείες

Οι ενδοφλέβιες θεραπείες REVIV και οι ενέσιμες βιταμίνες, που βασίζονται σε ιατρικά πρωτόκολλα, αποτελούν μια καινοτόμο θεραπεία, καλύπτοντας ποικίλες ανάγκες ευεξίας και ενυδάτωσης, βοηθώντας στην αποκατάσταση από ασθένεια, αποκαθιστώντας τα επίπεδα βιταμινών και θρεπτικών ουσιών, προσφέροντάς με τον τρόπο αυτό αναζωογονημένη εμφάνιση, και ενέργεια.

Ουσιαστικά πρόκειται για χορήγηση βιταμινών, ηλεκτρολυτών, αντιοξειδωτικών και ιχνοστοιχείων, απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος και θρέφουν τον οργανισμό σε κυτταρικό επίπεδο. Επίσημες έρευνες αναφέρουν ότι η λήψη βιταμινών και υγρών από το στόμα έχει ρυθμό απορρόφησης, στην καλύτερη περίπτωση, 30-40%. Η ενδοφλέβια ενυδάτωση, ωστόσο, διπλασιάζει αυτό το ποσοστό και επιτυγχάνει απορρόφηση σε ποσοστό άνω του 90%.

H χορήγηση των ορών προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση, λαμπερό δέρμα, ενώ έχει εξαιρετική δράση στην αντιμετώπιση συγκεκριμένων συμπτωμάτων, όπως ημικρανία, αίσθημα κόπωσης, hangover, jetlag, και αφυδάτωση. Επίσης οι οροί χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της λειτουργίας του μεταβολισμού, την απώλεια βάρους, τη ρύθμιση των ανωμαλιών του ύπνου, αλλά και τη θωράκιση του οργανισμού έναντι των ιώσεων.

Με περισσότερες από 70 κλινικές σε 25 χώρες και πιστοποιημένα πρωτόκολλα, η εταιρεία REVIV παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά ενδοφλέβιων αλλά και ενδομυϊκών θεραπειών που καλύπτουν μεγάλο εύρος αναγκών και συμπτωμάτων.!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2108949090 και 210 8949920, ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.revivme.gr.