Ο Αντώνης Λουδάρος κατάφερε να αδυνατήσει με αυστηρή δίαιτα - Έτσι παραμένει σταθερός στα κιλά του

Αυτό είναι το μυστικό του....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Αντώνης Λουδάρος κατάφερε να αδυνατήσει με αυστηρή δίαιτα - Έτσι παραμένει σταθερός στα κιλά του

Ο Αντώνης Λουδάρος ήταν πάντα ένας πληθωρικός άντρας, χωρίς αυτό να τον έχει εμποδίσει να αναδείξει το τεράστιο ταλέντο του. Ο ηθοποιός μάλιστα, είχε μιλήσει το 2014 στο περιοδικό «YOU» και αποκαλύψει στην Τίνα Μεσσαροπούλου πως έχασε τα περιττά κιλά αλλά και πώς διατηρεί το βάρος του.

Έτσι κατάφερε να αδυνατήσει ο Αντώνης Λουδάρος

«Προσέχω διαρκώς, αλλά δεν με πιάνει και υστερία, ούτε κάνω διατροφή. Έχω μειώσει την ποσότητα του φαγητού, τρώω τα πάντα -ακόμα και τα ανθυγιεινά-, απλώς τρώω μπουκιές. Στο μόνο πράγμα που δεν μπορώ να φάω μία μπουκιά είναι τα γλυκά. Με το γλυκό δυστυχώς παθαίνω εμμονή», είχε πει για το πως διατηρεί τα κιλά τους ο ηθοποιός που πρόσφατα έκανε μεταμόσχευση μαλλιών.

«Με πολύ αυστηρή δίαιτα που μου πήρε έναν χρόνο και κάτι. Έχω βάλει κι έχω βγάλει πάρα πολλές φορές κιλά. Για τους ανθρώπους που έχουμε θέμα παχυσαρκίας -γιατί εγώ έχω και κεντρική παχυσαρκία- είναι μεγάλο πρόβλημα το βάρος. Αλλάζει όλον τον ψυχισμό σου!», είχε αποκαλύψει για το πως κατάφερε να αδυνατήσει.

Ο Αντώνης Λουδάρος έχει φάει τούρτα από τα σκουπίδια

Καλεσμένος στο Dot ο Αντώνης Λουδάρος μίλησε για την εξάρτησή του από τα γλυκά ενώ αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει φάει τούρτα μέσα από τα σκουπίδια.

«Ήμουν πάντα περισσότερο του γλυκού, έτρωγα μια τούρτα ολόκληρη κουταλιά κουταλιά ισιώνοντας τη με το κουταλάκι. Έρχεται ένας επισκέπτης και κόβω την τούρτα για να μη φανεί ότι την έχω πάρει με το κουτάλι και μετά λέω "θέλω λίγο ακόμα". Το καλοκαίρι τρώω λίτρο παγωτού, που για μένα είναι λες κι είναι ατομικό», είπε αρχικά ο Αντώνης Λουδάρος μιλώντας για την αδυναμία που έχει στα γλυκά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως το πιο εξωφρενικό που έχει κάνει ποτέ είναι να φάει τούρτα από τα σκουπίδια. «Έχω φάει τούρτα μέσα από τα σκουπίδια που έχω πετάξει. Μετά από λίγη ώρα λέω δε λερώθηκε, δεν έχει κάτι. Έτρωγα έτρωγα και μετά την πέταξα και λέω "άντε στον διάολο!". Καταλαβαίνεις την κατάθλιψη. Ε μετά από λίγο πήγα και την πήρα και λέω "Χριστέ μου δεν έχω έλεος!"», εξομολογήθηκε ο Αντώνης Λουδάρος.

Όσον αφορά στα ρούχα που έχει, επειδή το βάρος του αυξομειώνεται, ο ηθοποιός είπε: «Έχω ρούχα από όλα τα μεγέθη, δεν τα πετάω. Κρατάω ακόμα από το Γυμνάσιο, αλλά small δεν είχα ποτέ».