Οι θυσίες της Ελένης Φουρέιρα για το κορμί της - Αυτά τα πιάτα δεν τρώει ποτέ

Έχει κόψει μαχαίρι το βραδινό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οι θυσίες της Ελένης Φουρέιρα για το κορμί της - Αυτά τα πιάτα δεν τρώει ποτέ

Η Ελένη Φουρέιρα είναι με διαφορά μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Κάθε της εμφάνιση, live ή και σε κάποιο βίντεο κλιπ γίνεται άμεσα θέμα συζήτησης και οι φωτογραφίες που ανεβάζει με τα μαγιό της στο Instagram γίνονται απλά ανάρπαστες.

Βέβαια, το σώμα της δεν έχει έρθει αναίμακτα μιας και η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει αναγκαστεί να κάνει μεγάλες θυσίες προκειμένου να διατηρεί τις αναλογίες της. Μάλιστα η ίδια είναι τόσο ακομπλεξάριστη με το σώμα της που πολλές φορές δεν διστάζει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό.

Αυτά τα φαγητά αποφεύγει η Ελένη Φουρέιρα

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει το μυστικό βρίσκεται στο βραδινό. Αποφεύγει τα βαριά γεύματα το βράδυ ενώ όποτε θέλει να φάει junk food δεν παίρνει τηγανιτές πατάτες οι οποίες έχουν πάρα πολλές θερμίδες.

«Το μυστικό να μην παχύνεις είναι το βραδινό νομίζω. Θεωρώ πως ό,τι και να τρως την ημέρα, αν γυμνάζεσαι και προσέχεις λίγο το βραδινό σου, δεν τρως για παράδειγμα γλυκά ή τηγανητά το βράδυ, δεν πρόκειται να παχύνεις ποτέ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Επίσης, δεν μένει νηστική ποτέ, γιατί αν πεινάει πολύ θα φάει μεγάλη μερίδα. Αποφεύγει το λευκό ψωμί, το αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι. Δεν πίνει και δεν καπνίζει. Δεν τρώει ποτέ μετά τις 8 το βράδυ και πίνει πάνω από 2 λίτρα νερό την ημέρα.

Ένα από τα προγράμματα διατροφής της Ελένης Φουρέιρα

  • Πρωινό: Τοστ με γαλοπούλα και τυρί και ένα ποτήρι γάλα ή ένα μπολ με γάλα και δημητριακά τα οποία συνδυάζει πάντα με ομελέτα με τρία ασπράδια αυγών.
  • Μεσημεριανό: Μοσχαρίσια μπριζόλα με ρύζι και σαλάτα πράσινη ή ψάρι με χόρτα και μακαρόνια με κιμά.
  • Δείπνο: Τόνος με μαρούλι ή καλαμάκια κοτόπουλου με σαλάτα.