Αυτό το πιάτο έκοψε «μαχαίρι» η Κατερίνα Καινούργιου - Έτσι έπεσε νούμερα στη ζυγαριά της

Έχει το απόλυτο κορμί!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτό το πιάτο έκοψε «μαχαίρι» η Κατερίνα Καινούργιου - Έτσι έπεσε νούμερα στη ζυγαριά της

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα από τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz με τις πιο εντυπωσιακές αναλογίες. Κάθε της εμφάνιση στην εκπομπή γίνεται ανάρπαστη και οι φωτογραφίες της από τις μαγευτικές της διακοπές είναι απλά αξιοζήλευτες.

Ηλιοκαμένη, λαμπερή και αδύνατη, η αγαπημένη παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της και γεμίζει μπαταρίες στο πλευρό του αγαπημένου της Φίλιππου Τσαγκρίδη, στην Ιταλία καθώς και στα ελληνικά νησιά.

Το πιάτο που έβγαλε από τη διατροφή της η Κατερίνα Καινούργιου

Φυσικά, το κορμί αυτό της παρουσιάστριας απαιτεί θυσίες και η ίδια δε διστάζει να τις κάνει, όπως άλλωστε και πολλές άλλες κυρίες που βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση. Χαρακτηριστικά παράδειγμα η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία επίσης δουλεύει πολύ σκληρά για το σώμα της.

Πώς μπορεί ωστόσο και διατηρεί αυτές τις αναλογίες στο κορμί της; Η απάντηση είναι μία. Η Κατερίνα Καινούργιου, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό YOU, αποφάσισε να κόψει ένα συγκεκριμένο πιάτο από τη διατροφή της και αυτό δεν είναι άλλο από το ψωμί.

Πλέον τρώει μόνο βιολογικό ψωμί, το οποίο μπορεί κανείς να βρει στα σούπερ μάρκετ και στα καταστήματα με βιολογικά προϊόντα. Επίσης πίνει πράσινο τσάι για αποτοξίνωση και ενίσχυση του μεταβολισμού της.

Αποκάλυψε πως ρουφάει την κοιλιά της για να τραβήξει φωτογραφία η Κατερίνα Καινούργιου

Και όμως η Κατερίνα Καινούργιου πολλές φορές δεν χρησιμοποιεί μόνο ρετούς σε φωτογραφίες της με μαγιό στο Instagram. Αφού, όπως αποκάλυψε έχει τύχει να ρουφήξει την κοιλιά της, όπως στην παρακάτω ανάρτηση που θα δείτε.

Η παρουσιάστρια μπορεί να διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί, ωστόσο, μερικές φορές μπορεί - όπως όλοι μας άλλωστε - να έχει φάει λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να πρηστεί η κοιλιά της.

«Αρκετά ρουφήχτηκα για την φωτο …μ έπιασε πονοκέφαλος για κανα 5λεπτο μετά Exploding headWoman facepalming Τι μου κάνετε??σας στέλνω την αγάπη μου …», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter. Την έχετε δει ωστόσο χωρίς make up.

Κατερίνα Καινούργιου ρουφάει την κοιλιά της για να τραβήξει φωτογραφία