Απίστευτο κι όμως αληθινό - Αυτό είναι το πραγματικό ύψος και τα κιλά της Τάμτα

Πώς καταφέρνει να κρατάει αψεγάδιαστο το κορμί της;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απίστευτο κι όμως αληθινό - Αυτό είναι το πραγματικό ύψος και τα κιλά της Τάμτα

Τι κι αν έχουν περάσει τα χρόνια, η Τάμτα παραμένει μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz ενώ δείχνει σαν να μην έχει περάσει από πάνω της ο χρόνος. Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται σε μία πολύ καλή περίοδο, τόσο στο επαγγελματικό κομμάτι όσο και στο προσωπικό.

Ένα στοιχείο ωστόσο που λίγοι γνωρίζουν για την Τάμτα, είναι το πραγματικό της ύψος καθώς και τα κιλά της, τα οποία φροντίζει να κρατάει σταθερά, κάτι που φαίνεται και από τις μοναδικές φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το ύψος και τα κιλά της Τάμτα

Η Τάμτα μένει πάντα σταθερή στα κιλά της χάρη στη διατροφή της. Έτσι με το ύψος της να βρίσκεται στο 1,70, η Τάμτα είναι διαχρονικά στα 54 κιλά.

Αυτή είναι η διατροφή και η γυμναστική που ακολουθεί η Τάμτα για να μένει σταθερή στα κιλά της

«Πρώτα από όλα αποφεύγω το βραδινό. Σύμφωνα με τις οδηγίες του διατροφολόγου μου, ενισχύω τον οργανισμό μου τόσο με πρωτεΐνες (κοτόπουλο και ψάρι) όσο και με υδατάνθρακες (ζυμαρικά και ρύζι, 140 γραμμάρια καθημερινά). Επίσης το γεύμα μου, το συνοδεύω πάντα με πράσινη σαλάτα... Φροντίζω να παίρνω πρωινό, το οποίο είναι γιαούρτι με δημητριακά και μέλι. Τρώω πολλά φρούτα», έχει παραδεχθεί η ίδια.

Όπως έχει δηλώσει, αγαπάει τα ψάρια και το κοτόπουλο, ενώ δεν αποχωρίζεται την σαλάτα. Ένας από τα αγαπημένα της σνακ είναι τα φρούτα ειδικά με γιαούρτι, ενώ όσο αναφορά τους υδατάνθρακες, η τραγουδίστρια καταναλώνει μέχρι 140 γραμμάρια την ημέρα.

Φυσικά από το πρόγραμμά της δεν λείπει και η γυμναστική αφού η αγαπημένη τραγουδίστρια φροντίζει να ασκείται καθημερινά προκειμένου να μην χάνει ποτέ τη φόρμα της.

Πέρα από τις επισκέψεις της στο γυμναστήριο, η Τάμτα κάνει συστηματικά χορό λόγω της δουλειάς της και των εμφανίσεών της, ενώ κατά τη διάρκεια της καραντίνας, είχε αρκεστεί σε μεγάλους περιπάτους και τρέξιμο κοντά στο σπίτι της.