Έτρωγε ένα γεύμα την ημέρα και έκοψε εντελώς τα... - Η δίαιτα της Μοιραράκη που την έκανε να χάσει 5 κιλά

Τα μυστικά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτρωγε ένα γεύμα την ημέρα και έκοψε εντελώς τα... - Η δίαιτα της Μοιραράκη που την έκανε να χάσει 5 κιλά

Η Δέσποινα Μοιραράκη σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή Happy Day, είχε αποκαλύψει και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να χάσει 5 κιλά σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα.

Την περίοδο της καραντίνας και ενώ οι περισσότεροι πήραν κιλά κλεισμένοι στα σπίτια τους, η "βασίλισσα των χαλιών" με δίαιτα που ακολούθησε κατάφερε να αδυνατίσει.

Η δίαιτα που ακολούθησε η Μοιραράκη και έχασε 5 κιλά

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή η Δέσποινα Μοιραράκη, σχολίασε πως έχασε 5 κιλά, με το να τρώει ένα γεύμα τη μέρα και κάνοντας πολύ ελλειπτικό. Αρκετά γεύματα από την διατροφή της έκοψε και η Βίβιαν Κοντομάρη.

«Η καραντίνα είχε και τα καλά της. Είχαμε χρόνο να προσέξουμε τη διατροφή μας. Έτρωγα ένα γεύμα τη μέρα και έκανα πολύ ελλειπτικό. Ο άντρας μου με πρόσεχε πάρα πολύ και του είχα πει, "άμα βλέπεις ότι κάνω κάτι να μου το πεις". Δεν έτρωγα καθόλου γλυκά. Δεν έχασα πολλά κιλά, έχασα 5 αλλά τα έχω διατηρήσει», είχε πει.

Xρήσιμες συμβουλές αν ξεκινήσετε δίαιτα

  • Για να μην παρεκκλίνετε από τη δίαιτά σας ακόμη και αν σας πιάσει κρίση… βουλιμίας, το μυστικό είναι να γεμίσετε το ψυγείο σας μόνο με μη παχυντικά τρόφιμα. Θέλετε κάτι τραγανό; Pοκανίστε ένα καρότο ή ένα ραπανάκι. Eπιθυμείτε κάτι κρεμώδες; Kαταφύγετε σε ένα άπαχο γιαούρτι.
  • Πίνετε νερό κάθε φορά που πεινάτε και δεν έχει έρθει η ώρα για το επόμενο σνακ ή γεύμα.
  • Κατά τη διάρκεια της δίαιτας, εκτός από νερό, μπορείτε να πίνετε σόδα, μέντα, τίλιο, χαμομήλι, κρύα ή ζεστά.
  • Αν ο καφές σάς είναι απαραίτητος, μην τον στερηθείτε. Mπορείτε ακόμη να προσθέσετε ένα κουταλάκι ζάχαρη, που παρέχει 20 θερμίδες. Aν τον συνοδεύσετε με ένα μήλο ή ένα ποτήρι δροσερό νερό, θα ενισχύσετε το άρωμά του.
  • Αν πάντα σας άρεσε να τσιμπολογάτε στον καναπέ μπροστά στην τηλεόραση, μπορείτε να το κάνετε και τώρα, αρκεί να τσιμπολογάτε λίγα ωμά λαχανικά ή φρέσκα φρούτα.