Τρώει καθημερινά μόνο... - Η δίαιτα της Κατερίνας Διδασκάλου για κορμί που θέλουμε όλες

Τα μυστικά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρώει καθημερινά μόνο... - Η δίαιτα της Κατερίνας Διδασκάλου για κορμί που θέλουμε όλες

Η Κατερίνα Διδασκάλου μπορεί να είναι 61 ετών, ωστόσο, έχει κορμί που θα ζήλευαν πολλές. Η ταλαντούχα ηθοποιός μπορεί να έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των παιδιών της - δείτε την κόρη της, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο και για τον εαυτό της.

Είναι µια γυναίκα που ζει υγιεινά, γυµνάζεται όσο µπορεί και (το σηµαντικότερο) χαµογελά πλατιά – συνδυασµός που δηµιουργεί την εικόνα ενός ανθρώπου που αγαπά τη ζωή και θέλει να την ρουφαει µεχρι το... µεδούλι.

Θηλυκό µε τα όλα του ως «Μυρσίνη Σεβαστου», µια γοητευτική γυναίκα στην προσωπική της ζωή, κερδίζει γνωστούς και αγνώστους µε την φρεσκάδα και τη νεανικότητά της.

Κι αν θέλεις να πιστεύεις πως έχει το... µαγικό φίλτρο της αιώνιας νεότητας εµείς το ψάξαµε λίγο παραπάνω και βρήκαµε τα σπάνια... συστατικά του!

Η διατροφή της Κατερίνας Διδασκάλου

Κατερίνα Διδασκάλου διατροφή

«Λαχανικά και φρούτα είναι από τα πλέον ευεργετικά για την επιδερµίδα. Στερούµαι, βέβαια, το οµολογώ, τις λιχουδιές, πεινάω», έχει δηλώσει για τα διαστήµατα που θέλησε να χάσει κάποια ελάχιστα κιλά και τα φαγητά που τρώει.

  • ΠΡΩΙΝΟ: Το αβοκάντο δεν λείπει από το ψυγείο της, αφού η βιταµίνη C που περιέχει βοηθά την παραγωγή κολαγόνου και ελαστίνης, χαρίζοντας σφριγηλή επιδερµίδα, ενώ η βιταµίνη Ε µειώνει τις βλάβες που προκαλεί η υπερβολική έκθεση στον ήλιο και καταπολεµά τη γήρανση.
  • ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Λατρεύει τις σούπες που ειδικά τον χειµώνα δεν λείπουν από το καθηµερινό της διατροφολόγιο. Κόκκινες ή λευκές, πάντα τις συνδυάζει µε λαχανικά εποχής που προµηθεύεται από ντόπιους παραγωγούς αλλά και µε µια µικρή ποσότητα light τυριού και µια φέτα µαύρο ξεροψηµένο ψωµάκι.
  • ΒΡΑΔΙΝΟ: Δεν τρώει ποτέ µετά τις οκτώ το βράδυ. Συνήθως προτιµά βραστά ή ψητά θαλασσινά µαζί µε φρέσκα λαχανικά, που συνοδεύει µε ένα φλιτζάνι αρωµατικό τσάι.