58 ετών με κορμί «λαμπάδα» - Το απόλυτο μυστικό της Αγγελικής Νικολούλη για να μην ανεβαίνει η ζυγαριά

Έχει μείνει κορμάρα όλα αυτά τα χρόνια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
58 ετών με κορμί «λαμπάδα» - Το απόλυτο μυστικό της Αγγελικής Νικολούλη για να μην ανεβαίνει η ζυγαριά

Μπορεί ακούγοντας το όνομα Αγγελική Νικολούλη να μας έρχεται αμέσως στο μυαλό η εκπομπή Φως στο Τούνελ και οι έρευνες που κάνει πάνω σε σημαντικά θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα (δείτε εδώ το trailer της έκτακτης εκπομπής για την Πάτρα), ωστόσο την ίδια στιγμή, η καταξιωμένη δημοσιογράφος είναι μία κοκέτα που προσέχει την εμφάνισή της με λεπτομέρεια.

Πριν από κάποια χρόνια, η Αγγελική Νικολούλη είχε μιλήσει στο περιοδικό YOU και είχα αποκαλύψει ποια είναι τα μυστικά της προκειμένου να μένει σταθερή πάντα στα κιλά της, χωρίς την ίδια στιγμή να στερείται τίποτα.

Η ίδια βέβαια σπάνια εμφανίζεται με μαγιό, ωστόσο όποτε το κάνει φαίνεται πως έχει κάνει πολύ σωστή δουλειά με το σώμα της (δείτε τη εδώ).

Αγγελική Νικολούλη δίαιτα

Το μυστικό της Αγγελικής Νικολούλη για να διατηρεί τα κιλά της

Είστε πάντα μια πολύ περιποιημένη γυναίκα και υπήρξατε πάντα αδύνατη. Είναι έτσι το σκαρί σας ή κάνε τε δίαιτα;

Με προσέχω για να έχω! Δεν στερούμαι τίποτα και απολαμβάνω το καλό φαγητό με παρέα. Σε καμμιά περίπτωση δεν θα αποστειρωνόμουν για την εικόνα μου. Δεν με θυμάμαι σε αυστηρές δίαιτες. Σύμμαχος μου, απ’ ‘οτι μου λένε φίλοι γιατροί, το καλό DNA που έχω.

Ποιος είναι ο πρώην σύζυγός της

Μπορεί η Αγγελική Νικολούλη να είναι μια αυστηρή δημοσιογράφος που ασχολείται με σημαντικά θέματα όπως την υπόθεση της τραγωδίας στην Πάτρα, ωστόσο, κάποτε ήταν και μια τρυφερή νοικοκυρά. Υπήρξε παντρεμένη για 22 ολόκληρα χρόνια με αστυνομικό.

Συγκεκριμένα, υπήρξε από το 1987 έως το 2009 παντρεμένη με τον αστυνομικό Γιάννη Μουσούλη που υπηρέτησε στην προσωπική φρουρά του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος υπήρξε κουμπάρος στο γάμο τους.

Το ζευγάρι κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και έχουν διαρρεύσει μονάχα ελάχιστες πληροφορίες για το γάμο τους. Μαζί μάλιστα, απέκτησαν και έναν γιο - δείτε τον σε φωτογραφία.

«Πάντα υπάρχουν πολλοί λόγοι που δύο άνθρωποι ώριμοι και σοβαροί, που προσέχουν την οικογένειά τους, φτάνουν στο διαζύγιο. Δεν χρειάζεται να τους αναλύσω... Απλά, θεωρώ ότι όταν βλέπεις ότι οδηγείσαι σε αδιέξοδο, πρέπει να τολμάς... Γιατί από το να κοροϊδεύει ο ένας τον άλλον, από το να λιμνάζει μια σχέση, είναι καλύτερο να βάζεις ένα τέλος. Γενικά, είναι πολλοί οι παράγοντες», είχε πει χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη για τον χωρισμό της και το διαζύγιο του.

Αυτός είναι ο πρώην σύζυγός της Αγγελικής Νικολούλη