Έχει σταματήσει να τρώει οριστικά... - Η δίαιτα της Υβόννης Μπόσνιακ για κορμί που θέλουμε όλες

Δεν στερείτε πολλά αλλά τα πιο σημαντικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει σταματήσει να τρώει οριστικά... - Η δίαιτα της Υβόννης Μπόσνιακ για κορμί που θέλουμε όλες

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι 35 χρονών, έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί και παρά τα junkfood που έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, παραμένει στα 64 κιλά. Το μοντέλο έχει ένα καλλίγραμμο κορμί και αυτό το έχει αποδείξει μέσα από φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Βέβαια το κορμί αυτό δεν το έχει αποκτήσει τυχαία! Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας εκτός των γονιδίων της, φροντίζει πολύ τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά.

Αυτή τη δίαιτα ακολουθεί η Υβόννη Μπόσνιακ για τα χάνει τα παραπανίσια κιλά

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό YOU, η Υβόννη Μπόσνιακ μπορεί να είναι από τις πιο καλλίγραμμες γυναίκες της ελληνικής showbiz, ωστόσο είναι εξαιρετική μαγείρισσα και έτσι μερικές φορές μπαίνει και η ίδια στον πειρασμό να δοκιμάζει τις λιχουδιές της.

Υβόννη Μπόσνιακ δίαιτα

Παρόλα αυτά, όταν αποφασίζει να κάνει δίαιτα, την τηρεί από την αρχή μέχρι το τέλος και βγάζει εκτός του προγράμματός της, τα ψωμιά, το αλάτι, τη ζάχαρη και τα τηγανιτά. Κατά τα άλλα, κολυμπάει αρκετά το καλοκαίρι και το χειμώνα γυμνάζεται καθημερινά με TRX.

«Δεν πιστεύω ότι πρέπει να στερούμαστε γεύσεις, γιατί τότε ίσως γυρίσει μπούμερανγκ», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της. Ενώ, ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της είναι πως μέσα στην ημέρα τρώει μικρά γεύματα όσες φορές θέλει, έτσι ώστε να έχει την αίσθηση κορεσμού, αποφεύγονται τις αδικαιολόγητες λιγούρες.

Αρετουσάριστη φωτογραφία της με μαγιό

Η Υβόννη Μπόσνιακ, είναι καθημερινή χρήστης των social media και στο προφίλ της στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές από την ζωή της. Όπως πρόσφατα που δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς στο κορμί της.

Το αγαπημένο μοντέλο, με θαλασσί μαγιό πόζαρε στο φακό και τα αποθεωτικά σχόλια έπεσαν σαν την βροχή από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Φωτογραφία με το αρετουσάριστο σώμα της Υβόννης Μπόσνιακ