Υγιεινό και λαχταριστό - Το πρωινό που τρώει η Βάσω Λασκαράκη για να μένει σταθερή στα κιλά της

Δοκίμασέ το κι εσύ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Υγιεινό και λαχταριστό - Το πρωινό που τρώει η Βάσω Λασκαράκη για να μένει σταθερή στα κιλά της

Η Βάσω Λασκαράκη πέρα από μία πολύ αγαπημένη ηθοποιός είναι και μία άκρως εντυπωσιακή γυναίκα. Με το πέρασμα των χρόνων έχει καταφέρει να διατηρήσει την εικόνα της ενώ εδώ και αρκετά χρόνια μένει σταθερή στα κιλά της (δείτε εδώ το εντυπωσιακό σπίτι της).

«Μπήκα στη σχολή 52 κιλά. Το δεύτερο χρόνο είχα φτάσει τα 62. Δέκα κιλά δεν είναι και λίγα» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της. Σχετικά με το λάθος που έκανε και πήρε 10 κιλά σε 1 χρόνο, η Βάσω Λασκαράκη τόνισε: «Έτρωγα μόνο το βράδυ αλλά έτρωγα πολύ. Το στομάχι μου κρύβει έναν άνδρα μέσα του. Μπορώ να φάω τρία σουβλάκια με πίτα, δύο πίτσες ή μια κατσαρόλα μακαρόνια. Μπορώ να ζήσω επίσης μόνο με γλυκά. Η όρεξή μου φτάνει πραγματικά από εδώ ως τη Θεσσαλονίκη».

Πώς έχασε όμως 10 ολόκληρα κιλά; «Γυμναζόμουν εντατικά για δύο χρόνια. Πάνω εκεί με πέτυχε η εγκυμοσύνη. Γι’ αυτό και μου ήταν εύκολη η επαναφορά στα κιλά μου» αποκαλύπτει η ηθοποιός. Λίγο καιρό πριν, αποκάλυψε μέσω Instagram πως αυτό που τη βοήθησε να μείνει σταθερή στο βάρος της όλα αυτά τα χρόνια, αφού η ζυγαριά της δεν έχει δείξει πάνω από 53 κιλά, είναι το σωστό πρωινό.

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το πρωινό που επιλέγει και φαίνεται απλά λαχταριστό.

Το πρωινό που επιλέγει η Βάσω Λασκαράκη

Βάσω Λασκαράκη πρωινό

Έτοιμη να γίνει και πάλι μαμά;

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, όταν την γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Πολυκατοικία, για την κόρη της και τη σχέση με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά και όχι μόνο.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε επίσης για το ενδεχόμενο να κάνει ένα δεύτερο παιδάκι με τον αγαπημένο της, αφού την κόρη της έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο χώρισαν άσχημα.

«Αφού μου αρέσει η οικογένεια, την αγαπάω, θα ήταν κάτι πολύ ενωτικό για την οικογένεια μας και θα θέλαμε. Αλλά εντάξει δεν τρελαίνομαι ότι είναι να γίνει θα γίνει. Φτάνει να είμαστε καλά πρώτα ο Θεός και υγιείς όλοι», είχε χαρακτηριστικά με απόλυτη ειλικρίνεια.