Το πιάτο που τρώει μετά το Πάσχα και επανέρχονται οι κοιλιακοί - Το μυστικό του Σάκη Ρουβά για... κορμί στα 50

Δεν σας πάει το μυαλό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το πιάτο που τρώει μετά το Πάσχα και επανέρχονται οι κοιλιακοί - Το μυστικό του Σάκη Ρουβά για... κορμί στα 50

Mπορεί τα χρόνια να περνάνε και ο Σάκης Ρουβάς να μεγαλώνει, όμως, το σώμα του είναι κάθε χρόνο και καλύτερο. Πώς τα καταφέρνει; Αρχικά ασχολείται όσο προλαβαίνει με πολεμικές τέχνες. Έκανε χρόνια Brazilian JIU JITSU.

Τώρα, βέβαια που ο χρόνος του είναι αρκετά περιορισμένο με τα γυρίσματα του The masked singer (δείτε εδώ τα highlights του χθεσινού 28/4 επεισοδίου) προσπαθεί όσο μπορεί να ακολουθεί μια σωστή διατροφή.

Όλοι φάγαμε το Πάσχα και ο Σάκης Ρουβάς σίγουρα δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό αλλά γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να ξεφουσκώσει και μοιράστηκε το μυστικό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok στο οποίο είναι ένας πολύ ενεργός χρήστης τον τελευταίο καιρό.

Το μυστικό του Σάκη

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και παρουσιαστής του σόου The Masked Singer, μάζεψε σπαράγγια. Δεν έμεινε μόνο όμως στο να τα φάει αλλά κράτησε τον ζωμό τους (το νερό δηλαδή που έβρασε τα σπαράγγια) και τον ήπιε.

Είναι ό, τι καλύτερο και μάλιστα ο Σάκης Ρουβάς πρόσθεσε και λίγο στυμμένο λεμόνι. Ωστόσο, μην περιμένετε να είναι ό, τι πιο γευστικό γιατί και ο ίδιος μας ενημέρωσε πως τόσο τα σπαράγγια όσο και ο ζωμός είναι λίγο... πικρά!

«Detox tips για μετά το Πάσχα #fyp #foryoupage #fy #viral #greektiktok», έγραψε στη λεζάντα του βίντεό του ο καλλιτέχνης.

@sakisrouvas

Detox tips για μετά το Πάσχα #fyp #foryoupage #fy #viral #greektiktok

♬ πρωτότυπος ήχος - Sakis Rouvas

5 λόγοι για να καταναλώνετε περισσότερα σπαράγγια

  • Ενισχύουν το ανοσοποιητικό και διάφορες λειτουργίες του οργανισμού
  • Μας προφυλάσσουν από διάφορα είδη καρκίνου
  • Έχουν αντιοξειδωτική δράση και μας προστατεύουν από τη γήρανση
  • Είναι διουρητικά
  • Βοηθούν στο… μεθύσι
  • *Bonus: Τα σπαράγγια βρίσκονται ανάμεσα σε αυτά τα φρούτα και λαχανικά που διατηρούν τα χαμηλότερα υπολείμματα μικροβιοκτόνων, κάτι που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αγχωθείτε να τα απολαύσετε βιολογικά. Καλού κακού, όμως, δείξτε προτίμηση στη βιολογική τους εκδοχή.