Από 73 κιλά έπεσε στα 61 κάνοντας μόνο ένα πράγμα - Το μυστικό που έκανε την Μαρία Ηλιάκη μισή

Με αυτόν τον τρόπο έπεσε ο αριθμός στην ζυγαριά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Από 73 κιλά έπεσε στα 61 κάνοντας μόνο ένα πράγμα - Το μυστικό που έκανε την Μαρία Ηλιάκη μισή

Η αγαπημένη και πάντα χαμογελαστή παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη αυτό το διάστημα δείχνει να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, μιας και εδώ και μερικούς είναι μανούλα ενός πανέμορφου κοριτσιού, συν το γεγονός πως έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα μαζί με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη (δείτε εδώ μια τρυφερή φωτογραφία τους).

Από 73 κιλά έπεσε στα 61 η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη δεν ξεχνά φυσικά να φροντίζει αρκετά τον εαυτό της και την σιλουέτα της, με την ίδια να έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της, τα οποία συγκεκριμένα ήταν 12.

Η Μαρία Ηλιάκη είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά πως μόλις 20 μέρες μετά τον τοκετό, έχασε 12 κιλά, έχοντας φτάσει από τα 73 που μπήκε στο μαιευτήριο, τα 61 κιλά. Η ίδια δεν έκανε κάποια συγκεκριμένα δίαιτα, ωστόσο η διατροφή που ακολουθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια πιστεύει ότι είναι αυτή που έχει βοηθήσει τον μεταβολισμό της και έχασε τόσο σύντομα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

διαίτα Μαρία Ηλιάκη

Μάλιστα, ανέφερε πως, όταν αγαπάς το σώμα σου, εκείνο το θυμάται.

Εκτός από η διατροφή όμως, η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε πως τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. έκανε pilates, κάτι που επίσης την βοήθησε πολύ. Τέλος, έχει αναφέρει πως δεν υπάρχει κάποιο μαγικό φίλτρο ή κόλπο αλλά ότι στην ουσία έχει σταματήσει να καταναλώνει ζάχαρη και γλυκά.

Μας δείχνει το σώμα της 11 μήνες μετά την εγκυμοσύνη - Γέμισε σχόλια η φωτογραφία

Πριν από λιγότερο από ένα χρόνο η Μαρία Ηλιάκη έφερε στον κόσμο την κόρη της και έπειτα επιδόθηκε στην γυμναστική, ώστε να μπορέσει να επαναφέρει το καλλίγραμμο κορμί που είχε και πριν την εγκυμοσύνη. Και τελικά τα κατάφερε. Μέσα σε λίγους μήνες έφτιαξε το σώμα που μας έκανε να μείνουμε το στόμα ανοιχτό.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η παρουσιάστρια έκανε ένα πολύ συγκινητικό post, με το οποίο απευθυνόταν σε όλες τις μαμάδες. Και μίλησε για αυτή την μοναδική αλλά και δύσκολη εμπειρία που βιώνουν οι περισσότερες γυναίκες.

Στην πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε φορώντας κολάν και αθλητικό σουτιέν, με μεγάλο μέρος της κοιλιάς της να είναι ακάλυπτο και να αναδεικνύει τους κοιλιακούς της.

Φυσικά και αυτή η ανάρτηση δεν θα έμενε απαρατήρητη από τους followers της, οι οποίοι έμειναν να παρατηρούν το θέαμα και γρήγορα άρχισαν να κάνουν σχόλια για να εκθειάσουν το σώμα της και, κατ’ επέκταση, την προσπάθεια και τον κόπο που έκανε για να φτάσει εδώ σήμερα.