Ανά τρεις ώρες επιλέγει να... - Τι τρώει η Κατερίνα Λέχου και δεν παίρνει γραμμάριο στα 55 της χρόνια

Βάζει κάτω 20αρες άνετα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανά τρεις ώρες επιλέγει να... - Τι τρώει η Κατερίνα Λέχου και δεν παίρνει γραμμάριο στα 55 της χρόνια

Ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα το έχει χωρίς αμφιβολία η Κατερίνα Λέχου, η οποία παρά το γεγονός πως είναι 55 ετών, ρίχνει άνετα κάτω 20αρές, ενώ τα πόδια της είναι αναντίρρητα από τα πιο εντυπωσιακά της ελληνικής σόουμπιζ. Η αγαπημένη ηθοποιός εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της τα μυστικά της διατροφής που ακολουθεί για να βρίσκεται πάντα σε φόρμα.

Έτσι διατηρείται άψογα στα 55 της η Κατερίνα Λέχου

Η ίδια μεταξύ άλλων έχει αναφέρει πως δεν πίνει ποτέ καφέ και αποφεύγει τα τηγανητά, τις πίτσες, τα σουβλάκια και τα burger. Το24ωρο της Κατερίνας ξεκινάει πάντα με πρωινό το οποίο δεν είναι το ίδιο κάθε μέρα και περιλαμβάνει μία φρυγανιά ολικής αλέσεως με τυρί ή ένα αυγό. Εναλλακτικά μπορείτε να φάτε ένα γιαουρτάκι με δημητριακά ή ένα τοστ με τυρί, γαλοπούλα και ντομάτα.

Για μεσημεριανό διαλέγει μια φορά να φάτε ψάρι, για παράδειγμα σολομό, ή όσπρια, φρέσκα φασολάκια και ζυμαρικά ολικής αλέσεως.

Ψωμί τρώει, αλλά μόνο μία φέτα, ενώ η ηθοποιός συνοδεύει το γεύμα της, μερικές φορές, με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί ενώ για βράδυ προτιμά γιαούρτι με φρούτα ή μια τονοσαλάτα. Ανά τρεις ώρες επιλέγει να τρώει ένα σνακ που μπορεί να είναι ξηροί καρποί, κατά κύριο λόγο αμύγδαλα και φρούτα φρέσκα ή ξερά, ενώ πίνει ανελλιπώς κάθε μέρα δύο φλυτζάνια πράσινο τσάι.

Τι τρώει η Κατερίνα Λέχου και δεν παίρνει γραμμάριο στα 55 της χρόνια

Η Κατερίνα Λέχου αγαπά πολύ τη γυμναστική, η οποία όπως είχε δηλώσει παλαιότερα στο Πρωινό, μπήκε στη ζωή της λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε. «Είχα πρόβλημα με τη μέση. Λόγω ύψους. Από παλιά. Έπρεπε να κάνω ενδυνάμωση. Η γυμναστική, μού έγινε τρόπος ζωής για να είναι το μυϊκό μου καλά και να στηρίζει την σπονδυλική στήλη».

Όσο για τη διατροφή της; «Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα, αλλά είμαι πολύ πειθαρχημένη: Αν σήμερα φάω κάτι, αυτό αυτόματα σημαίνει ότι για δύο εβδομάδες δεν πρόκειται να το ξαναφάω αυτό το πράγμα».

Φωτογραφίες της Κατερίνας Λέχου πριν και μετά την πλαστική επέμβαση

Στην λίστα με τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής σόομπιζ είναι χωρίς αμφιβολία η Κατερίνα Λέχου, η οποία μπορεί να μην το γνωρίζουν πολλοί ωστόσο παλαιότερα είχε κάνει πλαστική επέμβαση.

Στη δημοσιότητα εδώ και αρκετά χρόνια έχουν έρθει φωτογραφίες της από τα πρώτα της χρόνια στο χώρο, όπου φαίνεται πως ήταν η μύτη της, πριν αποφασίσει να κάνει επέμβαση για να την αλλάξει.

Βέβαια, δεν είναι το μόνο πράγμα που έχει πειράξει. Λόγω της μόδας που χρόνο με τον χρόνο αλλάζει, τότε η τάση ήθελε τις γυναίκες με χοντρά φρύδια και διαφορετικό μακιγιάζ, κάτι που ακολουθούσε η Κατερίνα Λέχου. Ωστόσο, η ηθοποιός έχει ομορφιά που πολλές θα ζήλευαν.

Η Κατερίνα Λέχου πριν από τις πλαστικές στο πρόσωπο της