Καταναλώνει 6 γεύματα την ημέρα, αλλά έχει μειώσει κατά πολύ τις... - Η "μυστική" δίαιτα της Καλομοίρα

Τα μυστικά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καταναλώνει 6 γεύματα την ημέρα, αλλά έχει μειώσει κατά πολύ τις... - Η

Η Καλομοίρα μπορεί να έχει φέρει στον κόσμο 3 παιδιά, ωστόσο, έχει ένα απίστευτο κορμί στα 37 της. Ωστόσο, δεν ήταν πάντα έτσι. Όπως η ίδια είχε αποκαλύψει στο παρελθόν, κάποτε ζύγιζε 40 κιλά παραπάνω.

Αυτά τα κιλά η τραγουδίστρια κατάφερε να τα χάσει με σωστή δίαιτα που ακολούθησε, βγάζοντας από την διατροφή της ορισμένα φαγητά που τρώμε όλοι, όπως και η Μαρία Κίτσου.

Η διατροφή της Καλομοίρας

«Δούλεψα σκληρά και προσέχω πάρα πολύ. Η διατροφή μου αποτελείται κατά το 80% από υγιεινές τροφές και κατά 20% από σάλτσες και αυτά που μου αρέσουν. Κάνω πολλή γυμναστική, τρέξιμο, γιόγκα. Η γυμνάστρια μου βγάζει καθημερινά το πρόγραμμα που θα ακολουθήσω. Δεν το έχω κρύψει ποτέ: μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό. Όταν έβλεπα το σώμα μου με τόσα επιπλέον κιλά, στενοχωριόμουν. Φοβόμουν ότι δεν θα τα έχανα ποτέ. Αλλά έβαλα πρόγραμμα και έκανα ό,τι μπορούσα. Σιγά σιγά ένιωθα πιο καλά. Όσο αδυνάτιζα τόσο περισσότερο πρόσεχα τη διατροφή μου. Έκοψα τα μακαρόνια και πολλά ακόμη παχυντικά γεύματα. Ήταν βέβαια δύσκολο» είχε αποκαλύψει ο 2015 στο ΕΓΩ.

«Κάνω τουλάχιστον μία ώρα γυμναστική και καταναλώνω έξι γεύματα την ημέρα. Το πρωινό μου περιλαμβάνει ασπράδια αβγών με μανιτάρια και κρεμμύδια αλλά και χυμούς φρούτων και λαχανικών. Σε κάθε γεύμα μου προσπαθώ να βάζω φρούτα και λαχανικά. Αυτό είναι το μυστικό μου. Το μεσημέρι τρώω σαλάτα με ψάρι ή κοτόπουλο με ζυμαρικά ολικής άλεσης. Το βράδυ μόνο περιορίζομαι σε ένα γιαούρτι. Θέλω να χάσω 2 κιλά ακόμη γιατί ο φακός προσθέτει».

Μάλιστα, η Καλομοίρα έκανε τακτική γυμναστική: «Κάνω έξι φορές την εβδομάδα γυμναστήριο. Είναι απαραίτητο γιατί τρώω πολύ. Δεν είμαι άνθρωπος που καταναλώνει μόνο ένα μήλο και λέει «αυτό είναι το απογευματινό μου». Τρώω βέβαια φρούτα και λαχανικά, αλλά και φαγητό. Έχω αλλάξει πολύ και το είδος της διατροφής μου. Για παράδειγμα, το Πάσχα έκανα νηστίσιμη σπανακόπιτα χωρίς τυρί και αντί για λευκό αλεύρι, χρησιμοποίησα ολικής άλεσης. Κάνω αλλαγές σε φαγητά που μ' αρέσουν».

Η ανανεωμένη της εμφάνιση

Στην Ελλάδα βρέθηκε πρόσφατα μαζί με την οικογένεια της, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεις, όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια φωτογραφία.

Έχοντας λοιπόν βρει ελεύθερο χρόνο, η τραγουδίστρια αποφάσισε να το... ρίξει έξω. Έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη, διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο Teatro μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Καλομοίρα εντυπωσιακή όπως πάντα, επέλεξε να φορέσει ένα καφέ στενό δερμάτινο κολάν, το οποίο συνδύασε με μαύρο τοπάκι. Μαζί με τον σύζυγό της, πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό και τράβηξαν όλα τα βλέμματα.

Καλομοίρα Μπουσάλης Teatro

Καλομοίρα Μπουσάλης βραδινή έξοδος

Καλομοίρα Μπουσάλης μπουζούκια

Μπορεί να είναι πολύ ερωτευμένοι, ωστόσο έχουν περάσει και την κρίση τους. «Η οικογένεια που δημιουργήσαμε με τον Γιώργο ήταν όνειρο ζωής για εμένα. Λατρεύω τα παιδιά μου και απολαμβάνω τον ρόλο μου ως μαμά. Βέβαια, όπως σου είπα και πριν, υπήρξαν και δυσκολίες. Δεν είναι όλα ρόδινα σε ένα γάμο. Και όταν ακούω πως παντρεμένα ζευγάρια αποφασίζουν να χωρίσουν, δεν μου κάνουν εντύπωση, γιατί η καθημερινότητα φέρνει φθορά και το ζευγάρι πρέπει να είναι πολύ δεμένο για να αντιμετωπίσει όσα προκύπτουν.

Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι κάτι εύκολο και θέλει προσπάθεια και από τους δυο. Ο γάμος δεν είναι παραμύθι, ούτε κι εγώ μεγάλωσα σε παραμύθι. Αλλά πείσμωσα και είπα μέσα μου πως “εγώ θα φτιάξω το όνειρό μου”. Η ευτυχία και η οικογενειακή ηρεμία είναι κάτι για το οποίο παλεύω καθημερινά», είχε πει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στο People.