Χάσε 2 κιλά σε 1 εβδομάδα όπως η Βίκυ Χατζηβασιλείου - Η δίαιτα που απαγορεύεται να ξεπεράσεις τις 7 μέρες

Αν θέλεις να την συνεχίσεις τότε επικοινώνησε με ειδικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χάσε 2 κιλά σε 1 εβδομάδα όπως η Βίκυ Χατζηβασιλείου - Η δίαιτα που απαγορεύεται να ξεπεράσεις τις 7 μέρες

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει κορμάρα στα 58 της και βάζει άνετα κάτω πολλές 20αρες. Μάλιστα, μέσα από το Youtube μας έχει αποκαλύψει όλα τα μυστικά της. Συγκεκριμένα, πως με μια διατροφή καταφέρνει να χάσει 2 κιλά μέσα σε 1 εβδομάδα.

«Αυτά τα ακολουθώ με συνέπεια περίπου για μία εβδομάδα και χάνω δύο κιλά. Η διατροφή που προτείνω δεν πρέπει να την ακολουθήσετε περισσότερο από μία εβδομάδα, χωρίς επίβλεψη ειδικού», ανέφερε η παρουσιάστρια που διατηρεί κορμί μοντέλου με κοιλιακούς φέτες.

Η δίαιτα της Βίκυς Χατζηβασιλείου

  • Σταματώ να τρώω οτιδήποτε προέρχεται από τα ράφια του σούπερ μάρκετ, αλλά επιλέγω οτιδήποτε προέρχεται από τον πάγκο - πχ φρέσκα φρούτα και λαχανικά από τις λαϊκές αγορές.
  • Τρώω πολύ νωρίς το βραδινό μου γεύμα - το βραδινό να είναι γύρω στις 7 το βράδυ.
  • Το πρωί τρώω πρωτεΐνη, πχ ένα βραστό αβγό
  • Για το μεσημέρι επιλέγω άπαχη πρωτεΐνη - και λίγη σαλάτα
  • Αποφεύγω εντελώς τη ζάχαρη, το αλεύρι και το βούτυρο
  • Για σνακ κάνω συνδυασμό ενός φρούτου και λίγων ξηρών καρπών (αμύγδαλα, στραγάλια ή φουντούκια)
  • Πίνω πολύ νερό για να ξεμπλοκάρει ο μεταβολισμός
  • Περπατάω 40 λεπτά την ημέρα, τουλάχιστον. Αν δεν βοηθάει ο καιρός με βιντεάκια χορού και γυμναστικής στο YouTube.

«Οι γιατροί μου έλεγαν...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Ανοιχτά η Βίκυ Χατζηβασιλείου, μίλησε μεταξύ άλλων για το ατύχημα που είχε ο γιος της και κόντεψε να μην βλέπει από το ένα του μάτι.

«Του πέταξε ένας συμμαθητής του χάρακα στο μάτι. Άθελά του, την ώρα του παιχνιδιού. Ταλαιπωρήθηκε το παιδί. Δεν πίστεψα ποτέ αυτά που μου λέγανε οι γιατροί ότι θα βλέπει 2/10, εγώ του είπα ότι θα βλέπει κανονικά. Αυτή είναι η υπέρβαση, το κβαντικό άλμα που λέμε στην αυτογνωσία. Το παιδί τον γονιό τον θεωρεί Θεό. Το παιδί με πίστεψε. Και ο Χρήστος βλέπει πλέον 9/10. Τον πήγα παντού. Έγιναν κάποια χειρουργεία, ταλαιπωρηθήκαμε. Το πίστευα μέσα από την ψυχή μου. Ο άνθρωπος έχει τεράστια δύναμη μέσα του» εξομολογήθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, λίγο μετά την βία που αποκάλυψε δημόσια πως υπέστη.