Σίσσυ Χρηστίδου: Τα αφαίρεσε εντελώς από την διατροφή της και έμεινε μισή - Τα τρόφιμα που δεν τρώει για να αδυνατίσει

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σίσσυ Χρηστίδου: Τα αφαίρεσε εντελώς από την διατροφή της και έμεινε μισή - Τα τρόφιμα που δεν τρώει για να αδυνατίσει

Αναμφίβολα η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz. Όπως είναι λογικό η όμορφη παρουσιάστρια και μαμά προσέχει αρκετά την εμφάνισή, μάλιστα η ίδια έχει δει σημαντική μείωση των κιλών της. Να τονίσουμε πως την περασμένη Κυριακή 10/9 η ίδια έριξε αυλαία με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Βέβαια, η ίδια δεν έχει διστάσει να αποκαλύψει παλιότερα πως έδινε την δική της μάχη αναφορικά με το χάσιμο των κιλών της, ωστόσο πλέον νιώθει φουλ αυτοπεποίθηση. Συγκεκριμένα, η ίδια είχε δηλώσει παλιότερα πως:

«Είµαι άνθρωπος ασανσέρ, δηλαδή το αφήνω, το πιάνω, µετά ξαναµαζεύοµαι, ξέρω ότι θα φάω και θα παχύνω και µετά θα ξαναµαζευτώ. Γενικά το αντιµετωπίζω πολύ χαλαρά, δεν κάνω υστερίες. Η µάχη µε τα κιλά είναι σαν τη... µάχη του Μαραθώνα».

Η δίαιτα της Σίσσυς Χρηστίδου

  • ΠΡΩΙΝΟ: Γιαούρτι 2% µε αποξηραµένα φρούτα και 2 κ.σ. νιφάδες βρόµης και ένα ποτήρι φρεσκοστυµµένος χυµός πορτοκάλι
  • ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Ψητός σολοµός µε κολοκυθάκια και µπρόκολο, που συνοδεύει µε ρύζι βρασµένο στον ατµό
  • ΕΛΑΦΡΥ ΓΕΥΜΑ: Φρυγανιές ολικής άλεσης µε τυρί τύπου cottage, ντοµάτα και λαχανικά, 1 σκέτος καφές
  • ΕΛΑΦΡΥ ΒΡΑΔΙΝΟ: Κρύα σαλάτα µε µακαρόνια και φρέσκα λαχανικά µε 1 κ.σ. τριµµένο τυρί

Extra tip: Πίνει 2 λίτρα νερό καθηµερινά για την ενυδάτωση του οργανισµού της

Η δίαιτα της Σίσσυς Χρηστίδου

Η ατασθαλία της

Λατρεύει το brunch, που απολαµβάνει κυρίως στις διακοπές της. Τα pan cakes και οι λουκουµάδες µε µέλι είναι τα αγαπηµένα της, που συνοδεύει µε φυσικό χυµό πορτοκάλι και καφέ. Μετά κολυµπά λίγο παραπάνω για.. αποτοξίνωση!

H Σίσσυ πηγαίνει η ίδια στο σούπερ µάρκετ, αφήνοντας στο σπίτι... τις δεύτερες (παχυντικές) σκέψεις! Κάνει στάση στο µανάβικο και γεµίζει το καρότσι της µε φρούτα και λαχανικά, που τρώει φρέσκα στο πρωινό ή φτιάχνει λαχταριστούς χυµούς για την ίδια και τα παιδιά της. Την χορταίνουν και ενισχύουν το ανοσοποιητικό της.

5 TIPS

  • Σκέψου ρεαλιστικά. Χάνε την εβδοµάδα ½-1 κιλό.
  • Μέτρα µέχρι το 10. Ο µέσος όρος λαχτάρας για ένα τρόφιµο κρατάει µόνο 10΄΄ περίπου.
  • Πάρε µικρότερη µερίδα. Όταν τρως έξω, προτίµησε µικρά πιάτα, κερδίζοντας έτσι 500 θερµίδες τη µέρα!
  • Να τρως σιγά-σιγά! Έτσι το µήνυµα του κορεσµού προλαβαίνει να φτάσει στον εγκέφαλο και εσύ δεν «σκας» από το φαγητό.
  • Φάε περισσότερη πρωτεΐνη. Σε χορταίνει πιο πολύ από ό,τι οι υδατάνθρακες και τα λίπη.
  • Βάλε το φαγητό σου σε µικρό και «µπλε» πιάτο. Θα τρως πιο αργά και θα µειώσεις τις θερµίδες χωρίς να νιώσεις στέρηση.

Δεν θα το περίμενε - Αυτή είναι η καταγωγή της Σίσσυς Χρηστίδου

Μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης είναι χωρίς αμφιβολία η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τον Θοδωρή Μαραντίνη, με τον οποίο χώρισε το 2019 -δείτε εδώ την πρώην σχέση της-.

Πάμε ωστόσο να μάθουμε δύο παραπάνω πράγματα για την καταγωγή και την ζωή της..

Γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1980 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της, ονομάζονται Θοδωρής και Μίνα, ενώ έχει έναν μικρότερο αδερφό, τον Γιάννη (γεν. 1983). Από μικρή ηλικία έδειχνε ενδιαφέρον για τη μουσική και το τραγούδι, γι' αυτό φοίτησε σε μουσικό γυμνάσιο και λύκειο.

Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, ξεκινώντας τις σπουδές της στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, με σκοπό να γίνει ηθοποιός, από όπου και αποφοίτησε τρία χρόνια μετά. Για να καλύπτει τα έξοδα της, εργάστηκε αρχικά σε μια τράπεζα και έπειτα ξεκίνησε να συμμετάσχει σε διάφορα διαφημιστικά σποτ.

ον Σεπτέμβριο του 2001, και αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της ως ηθοποιός, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή C Throu στον τηλεοπτικό σταθμό TV 100 στη Θεσσαλονίκη μαζί με την Χριστίνα Κανατάκη. Η εκπομπή ολοκληρώθηκε έπειτα από μία σεζόν με την ίδια να εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός σε εκπομπές του FM100 και του ANT1 97.5 FM στη Θεσσαλονίκη. Αργότερα εγκαταστάθηκε στην Αθήνα ξεκινώντας τις σπουδές πάνω στο αντικείμενο της δημοσιογραφίας και της τηλεπαρουσίασης στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας.

Αυτή είναι η καταγωγή της Σίσσυς Χρηστίδου

Στις αρχές του 2004 ξεκίνησε να εργάζεται στη δημοσιογραφική ομάδα της ψυχαγωγικής late night εκπομπή του Alpha TV Όλα, με παρουσιαστές τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή. Τη σεζόν 2004-2005 πέρασε ξανά μπροστά από τις κάμερες ως συμπαρουσιάστρια του Θέμου Αναστασιάδη στην ίδια εκπομπή, με τίτλο Όλα 5.

Το καλοκαίρι του 2005, πήρε μεταγραφή στο Mega Channel και την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή Όμορφος Κόσμος το πρωί. Εκεί τις σεζόν 2005-2008 ήταν συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τρία χρόνια ενώ με την παρουσία της στην εκπομπή έγινε ευρύτερα αναγνωρίσιμη. Το καλοκαίρι του 2008, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Εκεί από το 2008 μέχρι το 2011 υπήρξε συμπαρουσιάστρια της Ναταλίας Γερμανού στην ψυχαγωγική εκπομπή Μες στην καλή χαρά που μεταδιδόταν κάθε Σαββατοκύριακο. Τις σεζόν 2009-2011, πέρα από την παρουσία της στην πρωινή εκπομπή, ανέλαβε την παρουσίαση του reality Αγρότης Μόνος Ψάχνει στην prime time ζώνη του ίδιου σταθμού.