Το ''έκοψε'' και ηρέμησε - Το φαγητό που δεν τρώει εδώ και 17 χρόνια η Σωτηροπούλου για να διατηρείται κορμάρα

Τα αποτελέσματα ''μιλάνε''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το ''έκοψε'' και ηρέμησε - Το φαγητό που δεν τρώει εδώ και 17 χρόνια η Σωτηροπούλου για να διατηρείται κορμάρα

Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει καταφέρει να μαγέψει σε Ελλάδα και εξωτερικό τόσο με τις υποκριτικές της ικανότητες όσο και με την εξωτερική της εμφάνιση, που φέρει χωρίς καμία αμφιβολία μεσογειακά στοιχεία.

Η ηθοποιός είναι αλήθεια, πως μαγνητίζει τα βλέμματα με την πολύ πρόσφατη εμφάνιση, που έκανε κάτω από βουκαμβίλιες να βγάζει την εικόνα μοντέλου, που ποζάρει σε περιοδικό. Εκτός από τον αέρα της λοιπόν, η Τόνια καταφέρνει να διατηρεί εδώ και 17 χρόνια ένα πολύ στεγνό σώμα έχοντας κόψει μόνο ένα στοιχείο από τη διατροφή της.

Το φαγητό που αποφεύγει η Τόνια Σωτηροπούλου για να διατηρεί ένα τέλειο κορμί

Από την Λίτσα Αναστασάκη για το περιοδικό You που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 15/6, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ

Δεν βάζει κρέας στο στόμα της όχι γιατί δεν της αρέσει αλλά κυρίως λόγω ιδεολογίας που προκύπτει από τη μεγάλη της αγάπη στα ζώα. Η Τόνια δεν είχε ποτέ θέμα με τα κιλά, διαθέτοντας, ωστόσο, ένα juicy σωματότυπο, αφού όπως παραδέχεται και εκείνη της αρέσει πολύ το φαγητό.

Με τη φυτοφαγική της διατροφή έχει στραφεί περισσότερο στις σαλάτες, στα λαχανικά και στα όσπρια, ενώ αντικαθιστά τον αγαπημένο της... κιμά (ειδικά στο παστίτσιο) με σόγια, που δεν έχει καμία γευστική διαφορά. “Το πρώτο που έχεις να κάνεις για να κόψεις το κρέας είναι να αγαπάς το σώμα σου, να μη θέλεις να το φορτώνεις με τοξίνες”, λέει και προτείνει το δικό της ημερήσιο μενού.

Τόνια Σωτηροπούλου δίαιτα

ΠΡΩΙΝΟ

  • Βρόμη με φρέσκο γάλα καρύδας και μπανάνα, 2 βραστά αβγά και φυσικά πολύ νερό (πάνω από 2 λίτρα ημερησίως)

*Το γάλα καρύδας έχει μόνο 50 θερμίδες το ποτήρι, ενώ περιέχει ζάχαρη σε ποσοστό μόλις 2%, παρά την γλυκιά του γεύση.

ΣΝΑΚ

  • 2 φέτες μαύρο ψωμί με αλεύρι ζέας, 1 αβοκάντο, λίγο λάδι, αλάτι και πιπέρι

*Οι φυτικές ίνες του αβοκάντο βοηθούν στην εξισορρόπηση των βακτηρίων του εντέρου, αυξάνοντας τα καλά και μειώνοντας τα βλαβερά βακτήρια, που αποτελούν αιτία διαταραχών.

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

  • Σαλάτα με ρεβίθια, μαρούλι, κόκκινη πιπεριά, τόνο και σος με λεμόνι, μουστάρδα και λάδι

*Τα ρεβίθια αποτελούν σημαντική πηγή πρωτεϊνών για τα άτομα που δεν καταναλώνουν προϊόντα ζωικής προέλευσης.

ΒΡΑΔΙΝΟ

  • Σολομός με βραστά λαχανικά και αρωματικό ρύζι ή μπιφτέκι από κιμά σόγιας με λαχανικά και ρύζι.

*Η σόγια περιέχει αρκετά αντιοξειδωτικά που καθαρίζουν τον οργανισμό μας και μας προφυλάσσουν από ασθένειες, ενώ μας βοηθούν να χάσουμε βάρος.

Σου έχουμε βρει το οικονομικό πορτοκαλί φόρεμα της Σωτηροπούλου

Η Τόνια Σωτηροπούλου φαίνεται να έχει μεγάλη αγάπη στα οικονομικά φορέματα από το H&M (δες εδώ ένα που φόρεσε στο παρελθόν), καθώς επίσης και στο να αναρτά φωτογραφίες με αυτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Αυτή τη φορά έκανε ένα post στο οποίο φοράει ένα υπέροχο πορτοκαλί μακό, mini, πλεκτό φόρεμα, ποζάροντας μπροστά στη θάλασσα. Eίναι αυτό που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία.

Τόνια Σωτηροπούλου

Σου το βρήκα στο online store του H&M και κοστίζει μόνο 19,99 € (κωδικός: 1072599001).

H&M φόρεμα