Το σπιτικό ρόφημα της Δούκκισας Νομικού για αποτοξίνωση στο λεπτό - Βράζει λεμόνι με τζίντζερ και...

Ένα από τα μυστικά με το οποίο διατηρεί το σώμα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το σπιτικό ρόφημα της Δούκκισας Νομικού για αποτοξίνωση στο λεπτό - Βράζει λεμόνι με τζίντζερ και...

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Παρόλο που έχει φέρει στον κόσμο δυο παιδάκια, έχει άψογες αναλογίες στο σώμα της με τους κοιλιακούς να είναι "φέτες" και τα πόδια της αψεγάδιαστα.

Η ίδια προσέχει την διατροφή της και όταν κάνει "αμαρτίες", πίνει ένα ρόφημα το οποίο φτιάχνει μόνη της για να κάνει γρήγορη αποτοξίνωση. Το μυστικό της το είχε αποκαλύψει μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτό είναι το σπιτικό ρόφημα της Δούκισσας Νομικού

«Ξέρεις τι μου αρέσει να πίνω για αποτοξίνωση; Τζίντζερ (το βράζω από το βράδυ σε μια κατσαρόλα με νερό και το αφήνω να κρυώσει), με λεμόνι και λίγο μέλι», αποκάλυψε σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 Δούκισσα Νομικού ρόφημα για αποτοξίνωση με τζίντζερ

Το διατροφικό πλάνο της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα, έχοντας φέρει στον κόσμο σχετικά πρόσφατα τα 2 όμορφα παιδιά της, δεν άφησε ποτέ υπόνοια μέσω των φωτογραφιών, που τη χαζεύουμε στο Ιnstagram πως δυσκολεύτηκε να χάσει τα κιλά της γέννας. Σε κάθε περίπτωση, η Δούκισσα παραμένει τόσο καλλίγραμμη, με πολλές θυσίες στη διατροφή της και το πρόγραμμα γυμναστικής, που ακολουθεί πιστά!

«Για πρωινό θα φάω chocolate stars μαζί με τον Σάββα. Είναι κάτι δημητριακά παιδικά, βιολογικά με σοκολάτα (περίπου κατά τις 8.20). Κατά τις 11, τρώω φρουτάκια. Σήμερα έφαγα αχλαδάκι, μηλαράκι, λωτό. Στη 1, θα φάω μεσημεριανό, αφού τρώνε και τα παιδιά στη 1. Δευτέρες τρώμε φακές (ένα μπολ) με ρύζι και μία φέτα μαύρο ψωμί. Και μία σαλατούλα για να παίρνουν παράδειγμα και τα παιδιά.

Μετά, μπορεί να φάω κατά τις 4, κανένα παγωτάκι, ένα γλυκάκι, κανονικό, σοκολατένιο. Μετά, τρώμε 7.30 το βραδινό. Αυτό είναι το μυστικό, τρώω νωρίς βραδινό. Θα φάω ό,τι τρώνε και τα παιδιά. Pizza, μακαρόνια με τυρί, το μεσημεριανό αν ήταν κανένα κρεατάκι ωραίο, λίγο παστιτσάκι. Είναι η τελευταία φορά που θα φάω».