Έτσι κατάφερε να "στεγνώσει" λίγο πριν το Love Island - Τα 5 γεύματα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η δίαιτα που ακολουθεί η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έτσι κατάφερε να

Πρεμιέρα θα κάνει σε λίγο καιρό το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Love Island, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης, κάτι που ακουγόταν εδώ και μήνες και επιβεβαιώθηκε επίσημα πριν μερικές μέρες από το ίδιο το κανάλι.

Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες, έχουμε δει την παρουσιάστρια να χάνει αρκετά κιλά και η ίδια μοιράστηκε τα μυστικά της τόσο για την διατροφή της αλλά όσο και για την γυμναστική της.

Τα μυστικά διατροφής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

«Προσέχω πολύ τον εαυτό μου. Τρώω όσο πιο υγιεινά μπορώ, γελάω πολύ και προσπαθώ να διώχνω το άγχος. Έτσι είμαι πάντα έτοιμη για δουλειά και δεν χρειάζεται να αγχώνομαι και να κοπιάζω για τίποτα. Καταναλώνω 5-6 γεύματα την ημέρα, κάθε τρεις με τέσσερις ώρες. Καλό πρωινό και μεσημεριανό, ελαφρύ βραδινό και δυο έως τρια σνακ ανάμεσα στα γεύματα μου. Τον τελευταίο καιρό κάνω γιόγκα και βλέπω να αλλάζει η στάση του σώματος μου, η κοιλιά μου, τα πόδια μου... και επίσης χαλαρώνω. Προσπαθώ να πηγαίνω 5 φορές την εβδομάδα, αλλιώς περπατάω 20 λεπτά σε ανηφόρα.

Στις 6 το πρωί τρώω αβγά με ελληνικά παξιμάδια και ντομάτα. Μετά πίνω ελληνικό καφέ. Στις 10 θα φάω το τοστ μου με γαλοπούλα, τυρί και ντομάτα. Το μεσημεριανό μου περιλαμβάνει λαδερά, όσπρια, κρέας, ή ψάρι και σαλάτα. Θα φάω όσο θέλω, αρκεί να είναι υγιεινό. Το μεσημέρι τρώω και ψωμί, πατάτες ή ρύζι, ενώ το βράδυ κρατάω την πρωτεΐνη μόνο με σαλάτα», είχε αποκαλύψει πριν καιρό η Ηλιάνα.

Τα μυστικά διατροφής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Εξωτερική & εσωτερική φωτογραφία: Instagram / Iliana papageorgiou

Με κόκκινο ολόσωμο μαγιό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα γυρίσματα του trailer του Love Island

Τα γυρίσματα του νέου ριάλιτι του Σκάι, Love Island, έκανε το μοντέλο και παρουσιάστρια του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μας το έδειξε μέσω φωτογραφιών που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Σαν baywatch girl, φόρεσε ένα σέξι ολόσωμο μαγιό σε κατακόκκινο χρώμα. Είναι αυτό που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Φυσικά δε θα σε αφήσω έτσι... σου βρήκα παρόμοιο από το Marks & Spencer, σε καταπληκτική τιμή.

Δες εδώ και το πολύχρωμο μαγιό της Ηλιάνας, το οποίο σου βρήκαμε σε τιμή σοκ. Σετ μπικίνι και παρεό μόνο με 24,97 € όλα μαζί.

Πρόκειται για αυτό που θα δεις στην παρακάτω εικόνα, το οποίο έχει λεπτομέρεια με κορδόνια στο στήθος. Κοστίζει μόνο 45,99 € (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Marks & Spencer μαγιό