Δέσποινα Καμπούρη: Αυτό είναι το αγαπημένο της snack που αδυνατίζει!

Δέσποινα Καμπούρη: Αυτό είναι το αγαπημένο της snack που αδυνατίζει!

Η Δέσποινα Καμπούρη μίλησε σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό όπου και αποκάλυψε το αγαπημένο της σνακ- γεύμα για να διατηρείται σε φόρμα.


Σύμφωνα με τη Δέσποινα, το μαγικό πιάτο που ετοιμάζει τελευταία είναι μια σούπα γλυκιάς κολοκύθας.


Η Δέσποινα τόνισε στο περιοδικό, πως βράζει γλυκιά κολοκύθα, κρεμμύδια, και πατάτα και μόλις γίνουν τα αλέθει και απολαμβάνει μια σούπερ βελουτέ.


Η Δέσποινα προτιμά να πειραματίζεται με τα πιάτα της ενώ φροντίζει να αποκλείει από τη διατροφή της της ζάχαρη και τα λιπαρά.


Δοκίμασε κι εσύ την κολοκύθα!


Αν δεν σου αρέσει η σούπα, οι σπόροι της κολοκύθας, στην εποχή της τώρα, είναι ένα θρεπτικό χρυσωρυχείο, αλλά και πολλοί γευστικοί επίσης!


Χρησιμοποίησε φρέσκους ή αγορασμένους σπόρους για να φτιάξεις γαρνιτούρες για σούπες, σαλάτες και ψητά λαχανικά με αυτή τη συνταγή:


Ανακάτεψε σε μπολ 1 φλιτζάνι κολοκυθόσπορους, 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο, μία κουταλιά αλάτι, 1/3 του φλιτζανιού ζάχαρη και μία πρέζα αλάτι καγιέν.


Σε άλλο μπολ, χτύπησε 2 ασπράδια μέχρι να γίνουν μαρέγκα, πρόσθεσε το μείγμα και ανακάτεψε καλά. Άπλωσέ το σε ένα ταψί με χαρτί ψησίματος και ψήσ’ το στους 180ºC για 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν οι σπόροι.


Μην ξεχνάς: Τα γραμμάρια πρωτεΐνης που περιέχει μία μερίδα 30 γραμ. κολοκυθόσπορων.


soupaveloutemekoloku8a


shape.gr