Δοκίμασε τη ΔΙΑΙΤΑ της Μαρίας Μενούνος! Έτσι έχασε 18 κιλά και δεν τα ξαναπήρε!

Δοκίμασε τη ΔΙΑΙΤΑ της Μαρίας Μενούνος! Έτσι έχασε 18 κιλά και δεν τα ξαναπήρε!
Η Μαρία Μενούνος αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο απομάκρυνε μια για πάντα τα 18 κιλά που είχε πάρει στο κολέγιο!

"Δεν ήξερα τι ήταν οι βάφλες μέχρι το Λύκειο. Στο δείπνο τρώγαμε φακές, λαχανικά και φασόλια από τον κήπο μας. Και για επιδόρπιο μόνο φρούτα'', δήλωσε η δημοσιογράφος σε πρόσφατη συνέντευξή της περιοδικό Journal.

Όταν ήρθε η ώρα των σπουδών, η Μαρία έφυγε από το σπίτι κι έφτασε να πάρει 18 κιλά τρώγοντας αργά τη νύχτα μέχρι και 8 κομμάτια πίτσα!

Στα 20 της,πήρε απόφαση να χάσει τα περιττά κιλά. Η ίδια τονίζει πως ο τρόπος που έχασε τα κιλά είχε να κάνει με τις υγιεινές της επιλογές και την πλήρη αλλαγή στον τρόπο ζωής της πια. Η Μαρία ξεκινά να γυμνάζεται από τα ξημερώματα και ακολουθεί την Μεσογειακή διατροφή.

Ως γνωστόν, η Μεσογειακή δίαιτα δίνει έμφαση στα υγιεινά λιπαρά (λάδι, αβοκάντο) τις άπαχες πρωτεΐνες τους καρπούς, τα φρούτα και τα λαχανικά.

Η διατροφή της Μενούνος:

Πρωινό: γιαούρτι στραγγιστό με μούρα
Μεσημεριανό: σαλάτα με φέτα , κοτόπουλο και ελιές
Δείπνο: κοτόπουλο με αρακά και κουνουπίδι

Και από γυμναστική;

Η Μαρία είναι πιστή στην προπόνησή της καθημερινά. Φροντίζει να καλύπτει απόσταση 10.000 βημάτων καθημερινά ενώ ταυτόχρονα τρέχει, κάνει spinning, παίζει μπάσκετ, κάνει Pilates και Krav Maga.
Η συμβουλή που δίνει η Μενούνος, είναι να αποφεύγεις τις υπερβολικές δίαιτες, να αφουγκράζεσαι τις ανάγκες του σώματός σου και να έχεις υπομονή για να δεις αποτελέσματα.

Στο νέο της βιβλίο η Μενούνος, TheEveryGirlsGuidetoDietandFitness αποκαλύπτει όλα τα fitness μυστικά της. Ταυτόχρονα, φίλη της Μαρίας είναι και η προπονήτρια Αndrea Orbeck.Η εν λόγω προπονήτρια έχει δουλέψει και με τους Αγγέλους της Victoria's Secret και φροντίζει να σμιλεύει το σώμα της Μενούνος διατηρώντας τις θελκτικές καμπύλες της.