\"Έτσι εξαφάνισα το λίπος από πάνω μου!\" Η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε μαζί μας το μυστικό της

\

Δεν είναι τυχαίο που η Δέσποινα Βανδή διαθέτει μία καλλίγραμμη σιλουέτα.


Η δημοφιλής τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια φροντίζει να γυμνάζεται καθημερινά και να τρέφεται υγιεινά, διατηρώντας fit τις αναλογίες της.

Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια στο Youweekly.gr έχει τη δική της μυστική δίαιτα για να διατηρεί αυτό το κορμί, χωρίς να παίρνει κιλά! Διαβάστε παρακάτω...

1f3fcc4b9236f504033c039b16120aa1_XL

Τα μυστικά της τέλειας σιλουέτας της

Η Δέσποινα γυμνάζεται δύο ώρες, έξι φορές την εβδομάδα, κυρίως τα πρωινά! Το κυκλικό πρόγραμμά γυμναστικής της περιλαμβάνει βάρη, TRX, μισή ώρα διάδρομο, pilates reformer, κοιλιακούς και ραχιαίους. Συχνά-πυκνά, όταν ο καιρός το επιτρέπει, της αρέσει να ασκείται κοντά στη θάλασσα με τον γυμναστή της κάνοντας τζόκινγκ, push-ups στην άμμο και ασκήσεις με βάρη στο νερό μέχρι τα γόνατα! Επιπλέον κάνει ασκήσεις στίβου, δίνοντας βάρος σε πόδια και χέρια.

H δίαιτά της για να χάσετε λίπος

Πρωινό: 1 φέτα μαύρο ψωμί με μέλι και ταχίνι ή 2 φρούτα
Δεκατιανό: Γιαούρτι με μέλι ή λευκό τοστ με διπλή γαλοπούλα και τυρί χαμηλών λιπαρών
Μεσημεριανό: Σαλάτα με παντζάρια και τυρί χαμηλών λιπαρών ή σαλάτα σπανάκι-ρόκα και κοτόπουλο ή ψάρι ή με μανιτάρια ή με ψητά λαχανικά
Απογευματινό: Φρούτα εποχής και ξηροί καρποί
Βραδινό: Sushi ή ψητός σολομός με λαχανικά ή όσπρια με 1 φέτα ψωμί ή σαλάτα με ξηρούς καρπούς ή φιλέτο και πατάτες φούρνου ή σαλάτα με κινόα και κοτόπουλο.