Πως έπεσε 3 νούμερα στα ρούχα της η Βάσω Λασκαράκη! Η απόλυτη δίαιτα που θα σας μεταμορφώσει!

Πως έπεσε 3 νούμερα στα ρούχα της η Βάσω Λασκαράκη! Η απόλυτη δίαιτα που θα σας μεταμορφώσει!

Την πανέμορφη και πολύ γλυκιά ηθοποιό την γνωρίσαμε από την σειρά του μεγάλου καναλιού «Πολυκατοικία» που προβάλλονταν για 3 συνεχόμενα χρόνια.

Ο ρόλος της στην πολυκατοικία εκτός από διασημότητα έγινε να ανέβει η ζυγαριά της κατά 4 κιλά λόγο του άστατου προγράμματός της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Διαβάστε παρακάτω...

Έτσι πήρε την απόφαση να ξεκινήσει εντατικά γυμναστήριο με έμφαση στην αερόβια άσκηση αλλά και διατροφή που απέκλειε τα τηγανιτά, τα γλυκά, το ψωμί και πρόσθεσε στην διατροφή της τα λαχανικά, τα φρούτα και τα μαγειρευτά γεύματα.

Δείτε ακόμη:Η θαυματουργή δίαιτα της Αννίτας Πάνια: Έτσι έχασε 8 κιλά σε ένα μήνα!

Η ίδια διατήρησε το βάρος της και μέχρι σήμερα ζυγίζει μόλις 52 κιλά με ύψος 1,65 και νιώθει πολύ ωραία με το σώμα της αφού κατάφερε με σωστή διατροφή και αερόβια άσκηση να χάσει λίπος και να πέσει 3 νούμερα στα ρούχα της.

Δείτε ακόμη:Ελένη Φουρέιρα: Μας αποκαλύπτει το πρόγραμμα διατροφής που της χαρίζει αυτό το σώμα! Η δίαιτα της...

Η Διατροφολόγος Σοφία Παπικινού λέει «Σίγουρα οι συνθήκες του σημερινού τρόπου ζωής δεν σας επιτρέπουν σωστή ρύθμιση των γευμάτων μέσα στη μέρα αλλά και την εξασφάλιση χρόνου για σωστή άσκηση. Όμως μην ξεχνάτε ότι όσο σημαντική είναι η δίαιτα και η σωστή διατροφή άλλο τόσο είναι και η σωματική δραστηριότητα, γιατί ο στόχος δεν είναι απλά να αδυνατίσετε αλλά να χάσετε λίπος αφού το τελευταίο συνοδεύεται συνήθως με μεγάλο αριθμό παθήσεων ιδιαιτέρως αν είναι συσσωρευμένο στην κοιλιά. Βρείτε λίγο χρόνο λοιπόν μέσα στην εβδομάδα και εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε το σαββατοκύριακο. Ώστε να καταφέρετε να μειώσετε το νούμερο των ρούχων σας χωρίς ιδιαίτερες στερήσεις απλά αυξάνοντας την σωματική σας δραστηριότητα, όπως η γλυκιά ηθοποιός».