«Έχω χάσει 12 κιλά! Το μυστικό είναι....» - Η Δίαιτα που ακολούθησε η Ράνια Θρασκιά και άλλαξε το σώμα της

Αυτά έτρωγε από το πρωί έως και το βράδυ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχω χάσει 12 κιλά! Το μυστικό είναι....» - Η Δίαιτα που ακολούθησε η Ράνια Θρασκιά και άλλαξε το σώμα της

Η Ράνια Θρασκιά όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη της στον Γιάννη Πουλόπουλο, κατάφερε να χάσει 12 κιλά, ακολουθώντας μια δίαιτα που σεβάστηκε τις ανάγκες της και τις προσέφερε πολλές εναλλακτικές. Είχε αναφέρει μάλιστα, τι έτρωγε από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Έτσι έχασε 12 κιλά η Ράνια Θρασκιά

"Έχω κάνει πολλές λάθος δίαιτες στη ζωή μου. Την πρώτη φορά που υπέβαλα τον εαυτό μου σε αυτήν τη διαδικασία ήταν μετά τις πανελλήνιες και από τότε πρέπει να έχω κάνει τουλάχιστον 30 φορές δίαιτα. Όταν σπούδαζα στη Ρόδο είχα μείνει για μέρες νηστική... Ώσπου μια μέρα λιποθύμησα και βρέθηκα στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη".

Για το τώρα: "Έχω χάσει δώδεκα κιλά (Δείτε εδώ ολόσωμη φωτογραφία της και θα μείνετε). Αν θυμάμαι καλά, το ίδιο βάρος είχα όταν παντρεύτηκα. Ακολουθώ ένα πρόγραμμα διατροφής που σέβεται τις ανάγκες μου και μου προσφέρει πολλές εναλλακτικές. Δηλαδή, αν πεινάω το πρωϊ μπορώ να φάω ένα τόστ με ένα ποτήρι χυμό, διαφορετικά μπορώ να περιοριστώ σε ένα γιαούρτι με λίγο μέλι.

Τρώω τα φαγητα που μαγειρεύω για τα παιδιά μου, απλά δεν συνδυάζω για παράδειγμα κρέας με μακαρόνια, ή αν θα φάω μακαρόνια θα είναι ολικής άλεσης, τα οποία θα συνοδεύσω με ντομάτα και τυρί χαμηλών λιπαρών. Το μυστικό είναι ότι μετά τις 6 το απόγευμα δεν τρώω καθόλου υδατάνθρακες και ότι δεν βιάζομαι και δεν αγχώνομαι με το βάρος μου. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής το ξεκίνησα στις 3 Σεπτεμβρίου και έχω μπροστά μου ακόμα δύο μήνες, γιατί θέλω να χάσω ακόμα τέσσερα κιλά".

Η πρόσφατη ανανεωμένη εμφάνιση της στο MEGA

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» στο MEGA μίλησε η Ράνια Θρασκιά η οποία έκανε μια αναδρομή στις περιόδους της ζωής της, από το τηλεοπτικό της ξεκίνημα μέχρι τον ερχομό των παιδιών της και τον χωρισμό της. Μάλιστα, η ίδια είχε εκφράσει την άποψή της πριν από λίγο καιρό και για το κίνημα #metoo.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα αγόρια έχουν μεγαλώσει αρκετά πια, έχουμε έτσι μια σχέση η οποία περιλαμβάνει πολύ διάλογο και κουβέντα. Μου μιλάνε όταν τους αρέσει κάτι ή δεν τους αρέσει κάτι. Όλα αυτά αποτελούν αφορμές για διάλογο γιατί τα αγόρια δεν είναι και τα πιο επικοινωνιακά».

Και συνέχισε λέγοντας πως: «Έχω όνειρα και σκέψεις όπως κάθε γονιός, αλλά κάπως περιορίζομαι να τα επικοινωνώ με τους ενήλικους, με τους μπαμπά τους ή με ενήλικους ανθρώπους και όχι με εκείνα», συμπλήρωσε.

Όσο για την περίοδο από τον χωρισμό της και μετά, ανέφερε: «Τίποτα δεν είναι εύκολo, μετά από χρόνια μπορεί κάποιος να ξεχνάει τις μικρές εύκολες στιγμές, που έχουν κλάμα, απογοήτευση, ματαίωση, θα έλεγα ότι αυτός είναι ένας καθημερινός αγώνας γιατί το ζευγάρι χωρίζει αλλά η οικογένεια παραμένει οικογένεια, επειδή ο ρόλος του μπαμπά και της μαμάς δεν τελειώνει ποτέ. Θα έλεγα πως σε αυτή τη φάση η ζωή μου ήταν ένας καθημερινός αγώνας για να αλλάξει η μορφή της οικογένειας».