Τα φαγητά που σταμάτησε να τρώει η Ελένη Χατζίδου - Η δίαιτα που την έκανε να χάσει 20 κιλά

Τα μυστικά της διατροφής αλλά και της γυμναστικής της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα φαγητά που σταμάτησε να τρώει η Ελένη Χατζίδου - Η δίαιτα που την έκανε να χάσει 20 κιλά

Η Ελένη Χατζίδου από τότε που γνώρισε τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου δεν έχει αλλάξει μονάχα εσωτερικά αλλά και εξωτερικά. Την έβαλε από την αρχή σε σωστό πρόγραμμα διατροφής, αλλά και γυμναστικής. Μπορεί κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της να πήρε 20 κιλά, όμως με την βοήθεια του μετά την γέννα τα έχασα αμέσως.

Μόλις εννιά μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της Μελίτας (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει), η Ελένη είχε διστάσει να παραδεχτεί πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε 20 κιλά. Σήμερα βέβαια έχει επανέλθει στο βάρος που είχε πριν από την εγκυμοσύνη.

«Τα πρώτα κιλά έφυγαν σχετικά εύκολα και γρήγορα μετά τη γέννα. Περιττό να πω πόσο τυχερή είμαι που έχω άντρα γυμναστή και με ανέλαβε προσωπικά! Μου έμειναν ακόμα 3 κιλά για να φτάσω τον στόχο μου!», είχε αναφέρει σε συνέντευξη της το 2020.

Έτσι έχασε τα 20 κιλά της εγκυμοσύνης η Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου αφιερώνει τουλάχιστον μία ώρα κάθε μέρα στη φυσική της κατάσταση σε συνδυασμό με ένα υγιεινό μενού, αφού έχει κόψει όλα τα junk food - «χωρίς διατροφή δεν γίνεται δουλειά» έχει πει η ίδια χαρακτηριστικά.

Ελένη Χατζίδου δίαιτα

Με τι ασχολείται ο Ετεοκλής Παύλου και έχει βάλει σε πρόγραμμα την Ελένη Χατζίδου

Είναι Διεθνής Αθλητής και πρωταθλητής του κανόε καγιάκ ατόμων με αναπηρία (Paracanoe). Στόχος του η κατάκτηση μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

  • Μέλος της Εθνικής Ομάδας
  • Μέλος της Εθνικής Ομάδας Paracanoe και της ΠροvΟλυμπιακής Ομάδας του 2016 και κατάκτηση της 6ης θέσης στον Μικρό Τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ατόμων με Αναπηρίες. Συνολική κατάταξη: 15ος Παγκοσμίως. Απώλεια πρόκρισης για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο για μόλις 0,410 εκατοστά του δευτερολέπτου.
  • Μέλος της ΠροΕθνικής Ομάδας Ανδρών το 2009.
  • Μέλος της Εθνικής Ομάδας Εφήβων το 2007 με συμμετοχή στον Ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18.
  • Μέλος της Εθνικής Ομάδας Εφήβων το 2006 με συμμετοχή στον Ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18.
  • Κατάκτηση 30 μεταλλίων σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα, Πανελλήνια Κύπελλα και Πανελλήνια Πρωταθλήματα Paracanoe, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι Χρυσά.