Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σπάνε τα νύχια σου; 3 φυσικοί τρόποι να το σταματήσεις!

Σπάνε τα νύχια σου; 3 φυσικοί τρόποι να το σταματήσεις!
Woman Vibe 18.10.2018 15:16
Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη

ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Ονομάζομαι Νατάσα Σπυρίδη, είμαι φαρμακοποιός και έχω αποφοιτήσει από τη σχολή δημοσιογραφίας του Αντ1. Ολοι γύρω μου έβρισκαν πάντα πολύ αντιφατικές τις δύο αυτές επιλογές μου! Σκεφτόμουν πώς η αντίφαση αυτή θα μπορούσε να έχει ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Αποφάσισα λοιπόν, να φτιάξω αυτή τη στήλη για να μετάφέρω με τρόπο άμεσο και εύκολο όλα όσα διάβασα, αλλά και έμαθα τόσα χρόνια, ως επαγγελματίας στο χώρο της υγείας. Όλα όσα με ρώτανε οι φίλοι μου, η οικογενειά μου, οι πελάτες για θέματα υγείας, ομορφιάς, άσκησης, καλής ψυχολογίας. Σε όλα αυτά, η Νατάσα είναι εδώ!

Το "μότο" μου είναι <<Κανείς δεν είναι σαν εσένα και αυτή είναι η δυναμή σου>>.
Πιστεύω στην μοναδικότητα του καθενός από εμάς και θα ήθελα με τις συμβουλές μου να βοηθήσω ο καθένας μας να βγάλει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Φροντίζοντας σωστά το "μέσα", δημιουργούμε ένα ακόμη καλύτερο "έξω".

Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη
ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Τι να κάνεις για να προστατεύσεις τα νύχια σου απ' το σπάσιμο;

Υπάρχουν κάποια απλά κολπάκια για να μη σε πιάνει πονοκέφαλος στην όψη του χαλασμένου μανικιούρ σου..Διαβάστε παρακάτω..

Για να μη τρέχεις τελευταία στιγμή για μανικιούρ, επειδή αύριο έχεις σημαντική συνάντηση και έσπασε ένα νύχι ξαφνικά! Πρόλαβε το πριν συμβεί...

1.Μην χρησιμοποιείς τα νύχια σου σαν εργαλεία.

Βαλέ τέλος σε αυτήν την κακή συνήθεια. Μη χρησιμοποιείς τα νύχια σου για να ανοίγεις μπουκάλια ή να αποκολλάς ταινίες. Τα αποδυναμώνεις, δημιουργούνται ρωγμές και σπάνε ευκολότερα!

2. Μην τα μουλιάζεις.

Απέφυγε την παρατεταμένη επαφή με το νερό χωρίς λόγο. Τα νύχια σου μαλακώνουν, τα στρώματα γίνονται ευαίσθητα και κάμπτονται εύκολα!

Δείτε ακόμη: Βάλε τέλος στο άγχος και στις κρίσεις πανικού τώρα! 4 φυσικοί τρόποι να το πετύχεις.

3. Πρόσεχε τη διατροφή σου.

Τα νύχια σου χρειάζονται σωστή διατροφή για να παραμείνουν δυνατά. Για να αποφύγεις τη θραύση τους θα πρέπει να καταναλώνεις τροφές πλούσιες σε ασβέστιο.

Έξτρα tip : Αν σπάσει το νύχι σου πάρε ένα μικρό χαρτάκι όπως αυτό που φυλάσσεται το τσάι ή ένα κομμάτι επιδέσμου και εφάρμοσε το πάνω στο σπάσιμο με κόλλα. Αυτό αποτελεί φραγμό προστασίας για το νύχι σου όσο μεγαλώνει...

Σπυρίδη Νατάσα

Περιμένω τη γνώμη σου ΕΔΩ

Share