Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τα 3 λάθη που κάνεις και δε χάνεις βάρος!

Τα 3 λάθη που κάνεις και δε χάνεις βάρος!
Woman Vibe 16.11.2018 16:02
Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη

ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Ονομάζομαι Νατάσα Σπυρίδη, είμαι φαρμακοποιός και έχω αποφοιτήσει από τη σχολή δημοσιογραφίας του Αντ1. Ολοι γύρω μου έβρισκαν πάντα πολύ αντιφατικές τις δύο αυτές επιλογές μου! Σκεφτόμουν πώς η αντίφαση αυτή θα μπορούσε να έχει ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Αποφάσισα λοιπόν, να φτιάξω αυτή τη στήλη για να μετάφέρω με τρόπο άμεσο και εύκολο όλα όσα διάβασα, αλλά και έμαθα τόσα χρόνια, ως επαγγελματίας στο χώρο της υγείας. Όλα όσα με ρώτανε οι φίλοι μου, η οικογενειά μου, οι πελάτες για θέματα υγείας, ομορφιάς, άσκησης, καλής ψυχολογίας. Σε όλα αυτά, η Νατάσα είναι εδώ!

Το "μότο" μου είναι <<Κανείς δεν είναι σαν εσένα και αυτή είναι η δυναμή σου>>.
Πιστεύω στην μοναδικότητα του καθενός από εμάς και θα ήθελα με τις συμβουλές μου να βοηθήσω ο καθένας μας να βγάλει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Φροντίζοντας σωστά το "μέσα", δημιουργούμε ένα ακόμη καλύτερο "έξω".

Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη
ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Θες να χάσεις βάρος και δυσκολεύεσαι;

Υπάρχουν κάποια λάθη που μπορεί να κάνεις και να μπλοκάρεις τη διαδικασία απώλειας βάρους! Συγκεντρώσου και δώσε προσοχή στις 3 επόμενες συμβουλές...Διαβάστε παρακάτω...

1.Προσοχή στις ποσότητες: όταν τρως υγιεινά έχεις τη τάση να τρως μεγαλύτερες ποσότητες; Δε μπορείς να χάσεις βάρος, όταν οι θερμίδες που παίρνεις καθημερινά είναι πολλές! Όσο σωστές και να είναι οι διατροφικές σου επιλογές όταν υπερβαίνουν το συνιστώμενο αριθμό θερμίδων είναι αδύνατον να δεις τα κιλά να μειώνονται...

Δείτε ακόμη: 4 προϊόντα που κινδυνεύεις, όταν τα χρησιμοποιείς από άλλον!

2.Μόνο αερόβια γυμναστική: αν και η αερόβια γυμναστική βοηθάει να χάσεις βάρος δεν είναι αρκετή από μόνη της. Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις ασκήσεις ενδυνάμωσης των μυών για να χάσεις βάρος. Έτσι θα αποκτήσεις σωστές αναλογίες και ένα ενισχυμένο μυικό σύστημα που βοηθάει σε πιο εύκολο και συστηματικό κάψιμο του λίπους.

3.Βιάζεσαι να δεις αποτελέσματα: αν θες να δεις αποτελέσματα που διαρκούν θα πρέπει να είσαι υπομονετικός και να προσπαθείς να χάνεις βάρος σταδιακά.Θέλει υπομονή και συστηματικότητα το αδυνάτισμα! Μην ξεκινάς και τα παρατάς στη μέση ποτέ, θα δεις αποτέλεσμα αν προσπαθήσεις λίγο ακόμη!

Νατάσα Σπυρίδη

Περιμένω τη γνώμη σου ΕΔΩ

Share