Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βινύλ κολάν! Πως να το φορέσεις για να μην είσαι κιτς;

Βινύλ κολάν! Πως να το φορέσεις για να μην είσαι κιτς;
Woman Vibe 03.12.2018 11:24
Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη

ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Ονομάζομαι Νατάσα Σπυρίδη, είμαι φαρμακοποιός και έχω αποφοιτήσει από τη σχολή δημοσιογραφίας του Αντ1. Ολοι γύρω μου έβρισκαν πάντα πολύ αντιφατικές τις δύο αυτές επιλογές μου! Σκεφτόμουν πώς η αντίφαση αυτή θα μπορούσε να έχει ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Αποφάσισα λοιπόν, να φτιάξω αυτή τη στήλη για να μετάφέρω με τρόπο άμεσο και εύκολο όλα όσα διάβασα, αλλά και έμαθα τόσα χρόνια, ως επαγγελματίας στο χώρο της υγείας. Όλα όσα με ρώτανε οι φίλοι μου, η οικογενειά μου, οι πελάτες για θέματα υγείας, ομορφιάς, άσκησης, καλής ψυχολογίας. Σε όλα αυτά, η Νατάσα είναι εδώ!

Το "μότο" μου είναι <<Κανείς δεν είναι σαν εσένα και αυτή είναι η δυναμή σου>>.
Πιστεύω στην μοναδικότητα του καθενός από εμάς και θα ήθελα με τις συμβουλές μου να βοηθήσω ο καθένας μας να βγάλει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Φροντίζοντας σωστά το "μέσα", δημιουργούμε ένα ακόμη καλύτερο "έξω".

Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη
ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Το κολάν από βινύλιο πρωταγωνιστεί φέτος στις βιτρίνες!

Ένα ιδιαίτερο κομμάτι που θέλει και έναν ιδιαίτερο τρόπο για να φορεθεί σωστά. Ποιος είναι ο τρόπος να το φορέσεις χωρίς να φαίνεσαι κιτς; Διαβάστε παρακάτω...

Τι να προσέξεις, όταν θες να φορέσεις αυτό το κολάν;

Το βινύλ είναι αναμφίβολα μία πολύ ιδιαίτερη τάση που κάνει τη διαφορά. Το 80's επιστρέφει πολύ δυναμικά το φετινό χειμώνα και το βλέπουμε σε δέρματα που φοριούνται από το πρωί έως το βράδυ. Το βινύλ είναι εκκεντρικό, είναι τολμηρό, γι' αυτό προσοχή κορίτσια μου!

Δείτε ακόμη: Νιώθεις μόνιμα κούραση; Πως να αποκτήσεις ενέργεια εδώ και τώρα!

Φόρεσε το βινύλ στην καθημερινοτητά σου, δείξε προσοχή μόνο στο look σου, γιατί είναι ένα κομμάτι που τραβάει την προσοχή. Πρέπει να συνδυαστεί με κάτι πιο ήσυχο για να υπάρχει ισορροπία.

1.Μπορείς να συνδυάσεις το βινύλ και με άλλες υφές.

2.Προσοχή,προσοχή μη το φορτώσεις με υπερβολικό make-up ή με πολλά αξεσουάρ!

3.Μπορείς να φορέσεις ένα βινύλ παντελόνι με κάτι minimal από πάνω.

Calzedonia βινύλ κολάν μαύρο

Calzedonia βινύλ κολάν καφέ

Νατάσα Σπυρίδη

Περιμένω τη γνώμη σου ΕΔΩ

Share