Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φλοράλ! 3 διάσημοι οίκοι σου προτείνουν πως να το φορέσεις ...

Φλοράλ! 3 διάσημοι οίκοι σου προτείνουν πως να το φορέσεις ...
Woman Vibe 05.12.2018 11:52
Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη

ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Ονομάζομαι Νατάσα Σπυρίδη, είμαι φαρμακοποιός και έχω αποφοιτήσει από τη σχολή δημοσιογραφίας του Αντ1. Ολοι γύρω μου έβρισκαν πάντα πολύ αντιφατικές τις δύο αυτές επιλογές μου! Σκεφτόμουν πώς η αντίφαση αυτή θα μπορούσε να έχει ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Αποφάσισα λοιπόν, να φτιάξω αυτή τη στήλη για να μετάφέρω με τρόπο άμεσο και εύκολο όλα όσα διάβασα, αλλά και έμαθα τόσα χρόνια, ως επαγγελματίας στο χώρο της υγείας. Όλα όσα με ρώτανε οι φίλοι μου, η οικογενειά μου, οι πελάτες για θέματα υγείας, ομορφιάς, άσκησης, καλής ψυχολογίας. Σε όλα αυτά, η Νατάσα είναι εδώ!

Το "μότο" μου είναι <<Κανείς δεν είναι σαν εσένα και αυτή είναι η δυναμή σου>>.
Πιστεύω στην μοναδικότητα του καθενός από εμάς και θα ήθελα με τις συμβουλές μου να βοηθήσω ο καθένας μας να βγάλει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Φροντίζοντας σωστά το "μέσα", δημιουργούμε ένα ακόμη καλύτερο "έξω".

Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη
ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Αν και το φλοράλ ύφασμα, με τα λουλούδια φέρνει κάτι από άνοιξη, είναι η απόλυτη στυλιστική επιλογή και για το χειμώνα...

Πως να φορέσεις το φλοράλ φέτος το χειμώνα; Διαβάστε παρακάτω...

Ο οίκος Gucci δημιούργησε total floral looks αφού συνδύαζε φορέματα με λουλούδια και κάποιες με παρόμοιο μοτίβο, ο Saint Laurent “ζωγράφισε” στα μαύρα του φορέματα πολύχρωμα floral patterns, ενώ ο Richard Quinn εμπνεύστηκε από τα vintage floral μοτίβα που είχαν οι γιαγιάδες στα σπίτια τους και σχεδίασε παρόμοια fashion items.

Δείτε ακόμη: Άλουστο μαλλί! Ε και; Υπάρχει εύκολη λύση...

Σου βρήκα και εγώ 2 υπέροχα κομμάτια της αγοράς ... Ποιο είναι το μυστικό για το σωστό μακιγιάζ με το φλοράλ;

Φέτος τα λουλούδια φορούν τις σκούρες αποχρώσεις τους και είναι αποφασισμένα να μεταμορφώσουν το στυλ μας! Τα λουλούδια μας φτιάχνουν την διάθεση καθώς μας θυμίζουν άνοιξη γι' αυτό τα βλέπουμε και σε χειμερινά ρούχα.

Replay

Replay

Νατάσα Σπυρίδη

Περιμένω τη γνώμη σου ΕΔΩ

Share