Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Soleto με υψηλή ποιότητα! Ένα all day Βar που ικανοποιεί όλα τα γούστα...

Soleto με υψηλή ποιότητα! Ένα all day Βar που ικανοποιεί όλα τα γούστα...
Woman's Style 10.01.2019 12:22
Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη

ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Ονομάζομαι Νατάσα Σπυρίδη, είμαι φαρμακοποιός και έχω αποφοιτήσει από τη σχολή δημοσιογραφίας του Αντ1. Ολοι γύρω μου έβρισκαν πάντα πολύ αντιφατικές τις δύο αυτές επιλογές μου! Σκεφτόμουν πώς η αντίφαση αυτή θα μπορούσε να έχει ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Αποφάσισα λοιπόν, να φτιάξω αυτή τη στήλη για να μετάφέρω με τρόπο άμεσο και εύκολο όλα όσα διάβασα, αλλά και έμαθα τόσα χρόνια, ως επαγγελματίας στο χώρο της υγείας. Όλα όσα με ρώτανε οι φίλοι μου, η οικογενειά μου, οι πελάτες για θέματα υγείας, ομορφιάς, άσκησης, καλής ψυχολογίας. Σε όλα αυτά, η Νατάσα είναι εδώ!

Το "μότο" μου είναι <<Κανείς δεν είναι σαν εσένα και αυτή είναι η δυναμή σου>>.
Πιστεύω στην μοναδικότητα του καθενός από εμάς και θα ήθελα με τις συμβουλές μου να βοηθήσω ο καθένας μας να βγάλει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Φροντίζοντας σωστά το "μέσα", δημιουργούμε ένα ακόμη καλύτερο "έξω".

Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη
ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Αν ψάχνεις ένα μαγαζί που συνδυάζει την οικειότητα με τον κοσμοπολιτισμό και παντρεύει όλες τις κουζίνες απ' το πρωι μέχρι το βράδυ δε σου έχω καλύτερη επιλογή απ' το Soleto!

Ο λόγος που μ' αρέσει το τόσο πολύ το Soleto είναι πως είναι ένα μαγαζί που μπορώ να πάρω ένα πεντανόστιμο πρωινό με βιολογικά υλικά απ' το κτήμα των ιδιοκτητριών στις Σπέτσες! Το περιβάλλον είναι πολύ ζεστό και απολάμβάνω να πίνω καφέ με την παρέα μου και να κάνουμε όμορφες συζητήσεις.

Το μεσημέρι ή το βράδυ μπορώ να διαλέξω ανάμεσα σε Ιταλική και Ασιατική κουζίνα! Και γιατί όχι να πιω εκλεκτά κρασιά και signature coctails ακούγοντας μουσικές από γνωστούς DJ!

Εσύ έχεις κάτι καλύτερο;

Και όσο για το parking μην αγχωθείς καθόλου το Soleto διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Share