Συγκλονιστική εξομολόγηση: \"Όταν σκοτώθηκε ο Παντελής είχα τα γενέθλιά μου και θα τα γιορτάζαμε μαζί στην πρεμιέρα του\"

Συγκλονιστική εξομολόγηση: \
Ήταν φίλοι από παιδιά και θα γιόρταζαν μαζί στην πρεμιέρα τα γενέθλια....

Ο Σπύρος, πολύ καλός φίλος του Παντελή Παντελίδη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα» και συγκίνησε με την εξομολόγησή του: «Δύο μέρες πριν το τροχαίο είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο για να πάμε στην πρόβα τζενεράλε μαζί με έναν άλλον φίλο μας για να γιορτάσουμε εκεί τα γενέθλιά μου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Παντελής. Τελικά μας έκανε αυτό το πολύ άσχημο δώρο και ακόμα δεν το έχουμε πιστέψει».

Δείτε τη συγκλονιστική εξομολόγηση του φίλου του Παντελίδη:Δείτε ακόμη: Aπίστευτη αποκάλυψη 12 μέρες μετά τον θάνατό του: Αυτόν θα συναντούσε ο Παντελής Παντελίδης το μεσημέρι που συνέβη το μοιραίο τροχαίο

Δείτε ακόμη: «Ο Παντελής προσπαθούσε να τα ξαναβρεί με την Φρόσω το μοιραίο βράδυ»: Νέα στοιχεία στην δημοσιότητα ρίχνουν φως στο δυστύχημα!

Δείτε ακόμη: Απίστευτο! Το περιστατικό στην Αυστραλία με τον Παντελίδη που ξεσήκωσε οργή και αντιδράσεις!

Δείτε ακόμη: Η συγκινητική κίνηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Παντελή Παντελίδη: «Καλό ταξίδι Παντέλο»

Δείτε ακόμη: Χωρίς λόγια: Δείτε τη νέα φωτογραφία που πόσταρε ο μικρός αδελφός του Παντελή Παντελίδη και προκάλεσε ρίγος….