Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Η συγκινητική ανακοίνωση για την ακύρωση της συναυλίας Παντελίδη- Ρέμου στην Αυστραλία

sunaulia
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 02.03.2016 09:16
Ο Αντώνης Ρέμος και ο Παντελής Παντελίδης τα είχαν όλα έτοιμα για την περιοδεία τους στην Αυστραλία...

Οι ομογενείς περίμεναν με ανυπομονησία το επιτυχημένο δίδυμο αλλά ο αιφνίδιος θάνατος του Παντελή τα ανέτρεψε όλα. Μπορεί η περιοδεία να ξεκινούσε τον Μάιο, ωστόσο όλα ήταν έτοιμα μήνες πριν. Η αφίσα, τα εισιτήρια ακόμα και το πρόγραμμα που θα παρουσίαζαν. Στο άκουσμα της είδησης, η διοργανώτρια εταιρία έβγαλε σχετική ανακοίνωση:

«Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε πως ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σήμερα το πρωί σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Με μεγάλη ανυπομονησία τον περιμέναμε στην Αυστραλία , όπου θα ερχόταν για πρώτη φορά, καθώς πολλοί λάτρευαν τη μουσική του. Σεβόμενοι τον καλλιτέχνη, ζητάμε την υπομονή σας καθώς προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με τον Αντώνη Ρέμο για να συνεννοηθούμε για τη συναυλία»

Δείτε την αφίσα από την περιοδεία:Δείτε ακόμη: «Χάσαμε ένα κομμάτι από τη ζωή μας»: Λύγισε στην πίστα ο Ρέμος μιλώντας για τον κολλητό του, Παντελή…

Δείτε ακόμη: Ρέμος – Γλυκερία: Τραγουδούν Παντελή Παντελίδη και το πλήθος παραληρεί- Συγκλονιστικό Βίντεο!

Δείτε ακόμη: Οι «Mέλισσες» ερμηνεύουν Παντελίδη και τον αποχαιρετούν με ένα μοναδικό τρόπο!Δείτε ακόμη: Βίντεο φωτιά με την Μυρσίνη Αρναούτη, να ακούει τέρμα Παντελίδη στο αυτοκίνητο και να λέει: «Δεν λείπει ποτέ ο Παντελής!»
Share