\"Το φάγανε το παιδί μας κ.Αθηνά!\" - Για πρώτη φορά η μητέρα του Παντελή Παντελίδη μιλάει μετά τον θάνατο του παιδιού της! (Αποκλειστικό!)

\
Η κυρία Αθηνά Παντελίδη, η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, καθημερινά επισκέπτεται τον τάφο του Παντέλο. Μακριά από περίεργους, κοσμικούς, μαϊντανούς, από ολους αυτούς τελοσπάντων που εκμεταλλεύτηκαν τον θάνατο του Παντελή αλλά και το δράμα της οικογένειας, η κ.Αθηνά, βουβά και με απίστευτη αξιοπρέπεια σηκώνει τον δικό της σταυρό του μαρτυρίου. Το Youweekly.gr με διακριτικότητα, ευγένεια και προσοχή, πλησίασε την πονεμένη μάνα και προσπάθησε να ξεκινήσει μια επαφή, χωρίς όμως να ενοχλεί την γυναίκα στο ιερό καθήκον που εκτελεί η ίδια με ευλάβεια καθημερινά στον τάφο του παιδιού της!

mnimo

Την συναντήσαμε χθες, Τρίτη 1/3, 13 μέρες μετά τον χαμό του νεαρού τραγουδιστή που έζησε την σύντομη ζωή του, σαν ροκ σταρ! Η κ.Αθηνά Παντελίδη έφτασε στο νεκροταφείο στις πέντε(5) η ώρα το απόγευμα. Ήταν από τις σπάνιες φορές που ο τάφος του παιδιού της δεν είχε πολύ κόσμο! Η κ.Αθηνά συνοδευόμενη από 2 μέλη της οικογένειάς της, προχώρησε στο μνήμα του παιδιού της, άναψε ένα κεράκι, τακτοποίησε τα λουλούδια και άρχισε να μονολογεί διάφορα πράγματα που αφορούσαν στο παιδί της και που για λόγους δημοσιογραφικής αρχής δεν δημοσιοποιούμε.

Δείτε ακόμη: Συντετριμμένοι οι συγγενείς του Παντελή Παντελίδη φιλάνε τον τάφο του- Το μήνυμα που στέλνει η μάνα του στον κόσμο

IMG_1522

Την ώρα που σηκώθηκε, την πλησιάζει ένα πανύψηλο αγόρι, ο Λάμπρος (από ότι μάθαμε αργότερα, ήταν συμμαθητής του Παντελή και κολλητός του φίλος). "Κυρία Αθηνά με θυμάστε; Είμαι ο Λάμπρος, πηγαίναμε μαζί με τον Παντελάκο στο ίδιο λύκειο!". Η κ.Αθηνά του πιάνει το χέρι, τον κοιτάει στα μάτια κι ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε κλάψει, βουρκώνει, εμφανώς συγκινημένη που βλέπει ένα παληκάρι να της θυμίζει τον γιο της! Ο Λάμπρος σαν να ήταν η μάνα του, της κρατάει το χέρι και την αγγίζει στον ώμο προσπαθώντας να πει δύο λόγια παρηγοριάς από τα χιλιάδες που είχε ακούσει τις τελευταίες 13 μαρτυρικές μέρες που έχει χάσει το καμάρι της!

"Το φάγανε το παιδί μας! Τον Παντελάκο μας κυρία Αθηνα...Να το ξέρετε! Του ψήσανε το ψάρι στα χείλη, τον ζηλεύανε, γιατί δεν σήκωσε μύγα στο σπαθί του, ήταν άντρας ίσιος και δεν γούσταρε σταριλίκια και τα δήθεν...Κρίμα!". Η μητέρα του Παντελή με ευγένεια χωρίς να δώσει καμία συνέχεια του είπε: "Έχεις δίκιο παιδί μου, αλλά θα το βρουν από τον Θεό!". Η κ.Αθηνά ξεκίνησε την έξοδο της από το νεκροταφείο ης Μεταμόρφωσης κι εκεί την πλησίασε ο δημοσιογράφος μας, από το Youweekly.gr.

Δείτε ακόμη: Επίθεση από φίλους του Παντελή Παντελίδη στην Φαίη Σκορδά! Σοκαρισμένη η παρουσιάστρια…

IMG_1526

Δεν θέλαμε να ρωτήσουμε πολλά, θέλαμε απλά να μάθουμε, αν όλα αυτά που γράφονται και λέγονται τις τελευταίες ημέρες για τον Παντελή, χωρίς τον Παντελή, έχουν την παραμικρή δώση αλήθειας. Η γυναίκα βλέποντας τον φωτογράφο και τον δημοσιογράφο μας, μας μίλησε πολύ ευγενικά, μας είπε πολλά πράγματα, αλλά μας παρακάλεσαι να σεβαστούμε την επιθυμία της να μην βγάλουμε προς τα έξω ειδήσεις, που πιθανόν να βλάψουν την οικογένεια στην φάση αυτή! "Σας ευχαριστώ που ήρθατε και για τον κόπο που κάνατε. Όταν έρθει η ώρα να μιλήσω, θα πω πολλά και για πολλούς! Δεν είναι η ώρα ακόμα!"

IMG_1531

Αυτό που μπορούμε να μεταφέρουμε όμως από το Youweekly.gr -που το site μας είναι το μοναδικό που μίλησε με την μητέρα του Παντελή Παντελίδη, μετά τον θάνατο του παιδιού- είναι ένα... Γράψαμε προχθές αποκλειστικά και μόνο εμείς, ότι η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη θα κινηθεί νομικά σε πρώτη φάση, με αγωγές εκατομμυρίων, εναντίον συγκεκριμένων προσώπων. Η είδηση σας ενημερώνουμε ότι διατραυρώθηκε από αξιόπιστη πηγή και ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουμε πολλές και σημαντικές εξελίξεις! Άλλωστε και σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας μίλησε σε πολύ γνωστό κανάλι και επιβεβαίωσε φυσικά την δική μας είδηση. Αυτό που δεν μπορούμε να μεταφέρουμε και το ξέρουμε είναι σε ποια ακριβώς πρόσωπα θα γίνουν οι μηνύσεις και οι αγωγές! (Δείτε εδώ τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη)

IMG_1540

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="187571,187572,187573,187574,187575,187576,187577"]

Δείτε ακόμη: Βίντεο φωτιά με την Μυρσίνη Αρναούτη, να ακούει τέρμα Παντελίδη στο αυτοκίνητο και να λέει: «Δεν λείπει ποτέ ο Παντελής!»



Δείτε ακόμη: Ράγισαν καρδιές! «Αυτός ήταν ο Παντέλος μας!»: Η φωτογραφία του αδερφού του Παντελή Παντελίδη που λύγισε το facebook!



Δείτε ακόμη: Ράκος ο Βασίλης Καρράς σε νέα δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του Παντελίδη! Αγνώριστος ο τραγουδιστής! (Photos)



Δείτε ακόμη: Ελένη Χατζίδου: Η συγκλονιστική περιγραφή της για τη στιγμή που πληροφορήθηκε τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη